Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo îl ratează pe Fabbrini! Unde va ajunge mijlocaşul de la Botoşani












Dinamo îl ratează pe Fabbrini, deşi la un moment dat transferul părea ca şi făcut. Mijlocaşul va merge la CSKA Sofia, anunţă colegii de la Fotbal Club. Bulgarii i-au făcut o ofertă mai bună, iar italianul va merge la sud de Dunăre.

”99% ne-am înțeles cu Dinamo. Rămâne doar să pună semnătura pe contract”, declara săptămâna trecută Florin Manea, agentul fotbalistului. Între timp lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, aşa cum Digi Sport ţi-a semnalat încă de aici.

Iniţial s-a speculat că Levski l-ar fi momit cu un salariu tentant, dar Digi Sport a aflat că de fapt rivala CSKA Sofia a fost pe fir de la început.

Diferenţa de salarii dintre bulgari şi Dinamo nu era la început foarte mare, cu un plus pentru vecinii de la sud. Diego Fabbrini urma să primească cel mai mare salariu de la Dinamo şi era aşteptat să formeze o pereche redutabilă, 100 % italiană, în atac, alături de Mattia Montini. Italianul prefera varianta Ştefan cel Mare, chiar dacă pierdea puţin financiar, considerând că familia sa se va adapta mai bine în Bucureşti.

Doar că între timp lucrurile s-au schimbat, bulgarii supralicitând la salariu. În acest context, formaţia din Sofia i-l va sufla "câinilor" pe ultima sută de metri.

Rednic îl voia neapărat pe Fabbrini
Mircea Rednic (57 de ani) spera să se poată țină de cuvânt și să facă la Dinamo o echipă capabilă să se bată la titlu în sezonul viitor. Tocmai de aceea, tehnicianul roș-albilor a încercat să-l convingă pe Diego Fabbrini (28 de ani) să vină la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. ”Puriul” ar fi dorit să închege jocul ”câinilor” în jurul lui Dan Nistor (31 de ani) și a lui Fabbrini.

La începutul lunii septembrie 2018, Diego Fabbrini a venit liber de contract la FC Botoșani de la echipa de liga secundă din Anglia, Birmingham, după ce fusese împrumutat la Oviedo, în Spania. Acordul dintre fotbalistul italian și gruparea moldavă va expira la finalul actualului sezon.

30 de meciuri, 5 goluri și 4 pase de gol are Fabbrini pentru Botoșani, în acest sezon, în toate competițiile.

800.000 de euro este cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.com.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii