Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic, dedicaţie pentru "prietenul" Şumudică: "Nu am putut să dorm azi noapte că nu ştiam asta"














Mircea Rednic l-a ironizat din nou pe Marius Şumudică în războiul de la distanţă dus între cei doi în ultima vreme. Antrenorul lui Dinamo a aflat de al jurnalişti de clasarea lui Al Shabab la finalul campionatului.

Rednic nu i-a rămas dator lui Şumudică după ce fostul antrenor al Astrei l-a atacat.

"Rednic strâmbul şi fără caracter. Nu am putut să dorm azi noapte. Mi-aţi stricat ziua când mi-aţi dat informaţia asta. Un Rednic corect şi realist, eu am fost acolo şi chiar am jucat un meci amical înainte de a începe campionatul. Echipa nu se mişca foarte bine, dar după aia Şumudică a reuşit să formeze o echipă bună. Problema a fost că în iarnă, când toată lumea a făcut transferuri, ei nu au făcut. Au adus jucători, eu chiar îl ştiu pe unul care e odată cu mine. Deci chiar nu l-au ajutat deloc în perioada aia în care ceilalţi s-au întărit" a fost comentariul lui Rednic.


Rednic a antrenat şi el în acest sezon în Arabia Saudită. A condus-o în tur pe Al Faisaly, de care s-a despărţit înainte să ajungă în Ştefan cel Mare.

"E greu de lucrat şi nu ştiu în condiţiile astea, dacă el a ratat obiectivul, dacă el va rămâne. Şi acolo e un regulament în ultima perioadă. Îţi dai demisia, trebuie să plăteşti două salarii, te dau afară, trebuie să îţi plătească două salarii. Pentru că ei s-au păcălit foarte mult, au plătit mulţi antrenori care au fost daţi afară, nu au avut rezultate, după 5-6 etape şi au trebuit să plătească milioane. Exemple avem, Reghe, şi Oli a fost la un moment dat" a explicat antrenorul lui Dinamo.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii