Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Împrumutat până la finele lui 2019, Ivan Pesici (27 de ani) a impresionat în Kazahstan












Împrumutat până la finele lui 2019, Ivan Pesici (27 de ani) a impresionat în Kazahstan. Dinamo și fotbalistul au posibilitatea de a forța comeback-ul în vară.




Ivan Pesici a fost împrumutat în luna ianuarie la Șahtior Karagandî, transferul temporar fiind până la finalul lui 2019. Doar că în această vară, mai exact în luna iulie, Dinamo și fotbalistul își pot exercita opțiunea de a-l repatria pe croatul de 27 de ani. Pesici vrea, mai rămâne ca Mircea Rednic și gruparea din Ștefan cel Mare să decidă dacă îl vor readuce pe fotbalist.


E LOC ORIUNDE
„Exilul” de la echipa aflată acum pe locul 7 în Kazahstan i-a priit lui Ivan, care a trebuit să se recupereze după o accidentare ce l-a ținut departe de Dinamo cea mai mare perioadă a toamnei. Pesici a marcat 3 goluri și a oferit două assist-uri în 8 meciuri, dintre care în 7 a fost integralist. Iar de trei ori a prins echipa etapei.

În plus, croatul a început să fie folosit tot mai mult ca mijlocaș stânga, a dat randament, el jucând la Dinamo preponderent în dreapta. Oricum, Rednic nu a rezolvat problemele în linia mediană în ambele benzi. Nici Simon Zenke, nici Reda Jaadi nu au dovedit că pot fi titulari incontestabili, tocmai de aceea "Puriul" l-a folosit chiar și pe Deian Sorescu în stânga.

ÎI URMĂREȘTE PE „CÂINI”
„De două ori am jucat și fundaș dreapta, chiar și stânga. Am ajuns polivalent. Nu ar fi corect să mă exprim eu acum vizavi de ceea ce va fi la vară. Eu sunt dispus la orice fel de discuție. Până când va veni momentul să vorbim, încerc să-mi ajut echipa cât mai mult, cu goluri sau cu pase decisive.

Bineînțeles că în toată această perioadă am urmărit ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, m-am bucurat la fiecare succes. Suporterii din Ștefan cel Mare au rămas în sufletul meu”, a comentat Pesici pentru Gazeta Sporturilor.

5
goluri și 3 assist-uri a strâns Pesici în tricoul lui Dinamo în 27 de meciuri, inclusiv un gol în Derby de România





sursa: www.gsp.ro

Comentarii