Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Răduț, ultimatum primit de la Mircea Rednic ''Răbdarea are o limită!”











Mihai Răduț este dorit la Dinamo, dar a fost somat de dinamoviști să dea un răspuns săptămâna aceasta, da sau ba, în privința transferului. Mijlocașul a jucat un singur meci la Lech Poznan în 2019.




Mircea Rednic îl așteaptă în această săptămână pe Ziggy Gordon să facă vizita medicală, după care stoperul de 26 de ani să semneze contractul.

Totodată, tehnicianul „câinilor” mai așteaptă în aceste zile un răspuns clar de la Mihai Răduț. De mai multă vreme pe lista antrenorului, mijlocașul de 29 de ani tocmai a devenit liber de contract de la începutul săptămânii, după ce s-a despărțit de Lech Poznan.

„Puriul” i-a transmis jucătorului că răbdarea lui are o limită și vrea să știe cât mai repede posibil pe ce lot se bazează. Antrenorul vrea să aibă lotul creionat pentru cantonamentul de la Marbella, care începe pe 24 iunie.

L-AU TRIMIS LA LIGA A PATRA
Dinamoviștii speră ca Răduț să vină la București și afacerea să se perfecteze . Rednic îl știe bine pe Mihai, i-a transmis să accepte un salariu mult mai mic față de cele pe care a lucrat în străinătate.

„Nu mai aștepta din afară, aici, la Dinamo, te vei pune bine pe picioare și vei ajunge iar la națională! Dar grăbește-te că ai avut timp destul și răbdarea are o limită!”, i-a transmis antrenorul lui Răduț. Jucătorul ar fi dorit să ia o decizie după o scurtă vacanță, însă „câinii” vor un feed-back clar până la finalul săptămânii.

Roș-albii îl pot readuce în fotbal pe Mihai: după câteva divergențe cu conducerea clubului din Poznan, el a jucat un singur meci în 2019, la finele lui martie, ajungând să fie trimis și la formația secundă, acolo unde a pus umărul ca echipa să promoveze în liga a treia!

„Vreau să aduc și jucători împrumut, fotbaliști de calitate, care fac diferența. N-o să vină mai mult de patru-cinci până începe pregătirea de vară, apoi mai completăm dacă e nevoie cu 2-3 împrumuturi” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

15
 meciuri a jucat Răduț pentru Lech Poznan (locul 8) în precedentul sezon

46
de minute a jucat în medie Mihai pentru polonezi în actuala ediție

De-a lungul carierei a mai evoluat la Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii și Hatta Club.

350.000 €
este cota lui Mihai Răduț, potrivit transfermarkt





sursa: www.gsp.ro

Comentarii