Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a luat titlul şi merge în Liga Campionilor! Patru jucători sunt deja transferaţi












Dinamo a câştigat en-fanfare titlul de campioană în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a zdrobit Constanţa cu 33-19 în meciul doi al finalei. Este al 16-lea titlu de campioană din istoria clubului.

Dinamo a câştigat primuil titlu în faţa propriilor suporteri în ultimii 3 ani. Precedentele două au fost obţinute în deplasare, cu CSM Bucureşti şi Steaua Bucureşti.
Dinamo – Constanţa a fost cea mai dezechilibrată finală, din punct de vedere al scorului, de când Liga Naţională se încheie cu play-off.
În prima repriză, băieţii lui Constantin Ştefan au marcat nu mai puţin de patru goluri cu poarta goală.
Amine Bannour a fost omul finalei. În cele două jocuri, tunisianul a marcat nu mai puţin de 24 de goluri!
Andrei Savenco, Alireza Mousavi, Ciprian Şandru şi Ştefan Grigoraş sunt jucătorii care au contribuit la toate cele patru titluri cucerite de Dinamo în perioada 2016-2019.
După 33-26 în meciul de săptămâna trecută, Dinamo nu le-a dat nicio şansă adversarilor nici în partida a doua a seriei finale. Zvonko Sundovski a făcut apel la curaj înaintea întâlnirii din Ştefan cel Mare, a intrat la risc de la început (şapte contra şase în atac), dar „câinii roşii” au început puternic din minutul 1 în apărare. Constanţa a tras primul şut la poartă abia în minutul 4. În schimb, în primele 12 minute avea deja primite trei goluri cu poarta goală. Dinamo s-a desprins încă de atunci la 9-4, iar până la final a urmat un adevărat recital, venit aproape de pe toate posturile. Au ieşit în evidenţă acelaşi Bannour, care a marcat la foc continuu şi mai ales Alouini, creierul echipei. Până la pauză, Dinamo a marcat 21 de goluri!

După pauză, gazdele au mai redus ritmul, Constanţa nu s-a mai ridicat, astfel că show-ul s-a mutat în tribună. Fanii au început să sărbătorească din minutul 48, de la scorul 27-15: „Ole, ole, salutaţi campioana!”. Diferenţa de scor a ajuns chiar la 16 goluri, 33-17, titlul fiind cucerit fără dubii. Dinamo s-a impus cu 33-19 la final, iar de acum se poate gândi la un nou sezon de Liga Campionilor.

Dinamo Bucureşti – HC Dobrogea Sud Constanţa 33-19 (21-10)

Missaoui, Heidarirad – portari; Descat 5, Dima 1, Bannour 10, Alouini 6, Savenco, Szasz 2, Negru, Şandru, Gavriloaia 3 Komogorov 3, Zulfic, Kuduz 1, Mousavi, Acatrinei 1. Antrenor: Constantin Ştefan

Mitrevski, Iancu – portari; Nikolic 1, Mocanu, Kevic 2, Mladenovic, Crnoglavac 4, Cutura 1, Nistor 1, Malinovic 3, Andrei 2, Chikovani 1, Csog 2, Markoski, Buricea 1, Ignat 1. Antrenor: Zvonko Sundovski





sursa: www.prosport.ro

Comentarii