Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ionuț Chirilă, analiză NEMILIOASĂ: ''Cum e posibil ca Dinamo să se zbată în mediocritate? ''













Invitat la GSP Live în seara în care CFR Cluj a câștigat titlul, tehnicianul Ionuț Chirilă (53 de ani), în prezent fără contract, și-a găsit timp să radiografieze situația în care se află Dinamo, echipă la care a fost antrenor secund în urmă cu mai bine de 20 de ani.


„Am lucrat 10 ani acolo și nu mi s-a dat șansa pe care o meritam cu prisosință. Dinamo e singurul club din Europa care are complexul în centrul Capitalei. Ghencea e izolat, Giuleștiul e izolat. E clubul care a făcut zeci de milioane din jucători produși: Tararache, Marica, Mitea, Ștefan Radu, Marius Niculae, Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu au plecat pe milioane.

Cum e posibil ca Dinamo să se zbată în mediocritatea asta, să fie în play-out și să ajungă la un nivel de subzistență? Cum e posibil așa ceva? Înseamnă că management-ul e acolo a fost dezastruos. În acest campionat submediocru al României, Dinamo niciodată n-are voie să fie în play-out. Cum e posibil ca Dinamo să fie în mediocritate?”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live

Dinamo se află în play-out pentru al doilea an consecutiv, însă oficialii și-au propus la nivel declarativ să lupte pentru titlu în sezonul viitor.

De-a lungul carierei, Ionuț Chirilă, în vârstă de 53 de ani, le-a pregătit pe Electromagnetica, Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii