Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo U19 s-a calificat în finală pentru a treia oară în 5 ani!










Dinamo s-a calificat azi în finala Ligii Elitelor U19. După 2-1 în tur contra Universității Cluj, „câinii” mici au remizat în returul de la București, 1-1.




În ultimul act, Dinamo U19 se va duela cu echipa similară a Viitorului. Partida va avea loc pe 1 iunie.
În echipa de start a lui Dinamo s-au regăsit și câțiva jucători care au cochetat cu prima echipă a lui Mircea Rednic, cum ar fi Levent Oltay, Aleksandru Longher, Geani Crețu și Cătălin Măgureanu. De altfel, Crețu este cel care a marcat unicul gol al roș-albilor din partida cu „U” Cluj de azi.

Dinamo: Ștefan Fara – Radu Zamfir, Carlos Brat, Ciprian Cheia, Levent Oltay – Aleksandru Longher, Claudiu Stan, Geani Crețu, Ahmed Bani – Mihai Chiriac, Cătălin Măgureanu
Au mai jucat: Alin Lazăr, Andrei Spînu, Deniz Giafer, Rareș Balcan.
Antrenor: Mihai Dobre

DĂNCIULESCU: „SPERĂM SĂ CÂȘTIGE FINALA”
Performanța dinamoviștilor a stârnit laudele lui Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al grupării dinamoviste.

„Sunt foarte fericit că băieții s-au calificat în finală. Îi felicit, mai ales că este a treia finală în ultimii cinci ani. Acesta este pasul către echipa mare, noi suntem mereu cu ochii pe ei. Îi susținem, sperăm să câștige finala.

Lucrurile merg bine la academia noastră și sperăm ca în cantonament să vină cât mai mulți tineri de viitor, care să ne convingă că merită să rămână la echipa mare”, a spus Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Suntem foarte mândri de acești copii. La U19 este produsul finit al junioratului. Sperăm într-un succes cu toate că evoluăm contra unei formații puternice”
Gabi Răduță, șeful centrului de juniori al lui Dinamo

DINAMO - VIITORUL ÎN FINALA DE PE 1 IUNIE
În finala de pe 1 iunie, Dinamo se va duela cu Viitorul, într-un rematch al finalelor din ultimii doi ani. Dobrogenii au trecut în semifinale de CSU Craiova, 7-3 la general (4-1 în tur, 3-2 în retur).

Dinamo U19 s-a impus în 2017, în timp ce Viitorul a câștigat competiția în 2018. 





sursa: www.gsp.ro

Comentarii