Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Mihalcea speră într-un rezultat foarte bun în derby-ul cu FCSB






Adrian Mihalcea speră într-un rezultat foarte bun în derby-ul cu FCSB, în prima manşă din semifinalele Cupei României. Dinamo - FCSB se joacă joi, de la 20:00, live pe Telekom Sport 1.


Dinamo şi FCSB trec printr-o perioadă dificilă, însă îşi pot salva sezonul cu trofeul Cupei României. Cele două rivale se întâlnesc în semifinalele Cupei României şi turul este programat joi, de la 20:00, live pe Telekom Sport 1. Adrian Mihalcea este de părere că jucătorii săi pot face o surpriză, deşi în campionat sunt pe loc retrogradabil:

”(n.r. Statistica e de partea lui Dinamo) Ar putea fi un avantaj moral, ţinând cont că mulţi dintre băieţii care vor juca mâine au jucat şi în ultimele derby-uri, dar sunt meciuri de Cupă contra unei echipe bune, au jucători de o certă valoare şi nu trebuie să negăm lucrul acesta. În acelaşi timp, trebuie să conştientizăm că derby-urile au fost echilibrate şi acesta va fi la fel de echilibrat şi mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima partidă. Sunt două meciuri şi orice rezultat s-ar înregistra mâine, sunt convins că se va juca până la sfârşitul celei de-a doua manşe”, a declarat Adrian Mihalcea.

Cupa României ar fi primul trofeu pe care Adi Mihalcea l-ar câştiga în carieră. Însă antrenorul lui Dinamo cere ca lucrurile să fie luate pas cu pas, mai ales că situaţia din campionat este foarte delicată:  

(Ce ar însemna acest trofeu pentru Mihalcea?) Extraordinar de mult, ţinând cont că sunt la începutul carierei mele de antrenor, dar n-aş vrea să gândesc atât de departe, vreau să iau fiecare meci în parte şi cel mai important e cel de mâine. Am putea face un prim pas pentru a câştiga acest trofeu, dar în acelaşi timp trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă o luptă extrem de dură şi în campionat, mergem pe ambele fronturi, o să avem timp să ne gândim ce se va întâmpla la finalul sezonului, dacă vom câştiga sau nu, momentan facem paşi mici şi asta ne dorim să reuşim să legăm victorii”, a mai spus Mihalcea.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii