Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii lui Dinamo se apropie de preluarea clubului!






Suporterii lui Dinamo, înaintea meciului cu FCSB din februarie, câștigat cu 2-1 / Foto: Sport Pictures







Programul ”Doar Dinamo București”, lansat de suporterii din ”Peluza Cătălin Hîldan”, se apropie de preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului.

Suporterii au anunțat că vor prelua acțiunile deținute de Ionuț Negoiță când programul ”DDB” va atinge borna de 10.000 de membri cotizanți, iar la ultima actualizare, de sâmbătă, au fost confirmate 7.499 de înregistrări.

Suporterii lui Dinamo, din ce în ce mai aproape să preia pachetul majoritar de acțiuni
”Spargem pragul! Încă un sfert de drum până la ușa rotativă. Cu cât suntem mai mulți, cu atât vom ajunge mai repede și ne vom lua clubul”, a anunțat PCH, pe contul de Facebook.

În acest moment, suporterii dețin 20,06% dintre acțiunile de la Dinamo, reușind să preia un nou pachet la începutul acestei luni, după un împrumut făcut clubului, din care au fost plătite salariile jucătorilor.

Dinamo joacă primul meci oficial după pauza forțată de pandemie duminică, de la ora 17:00, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Înaintea jocului, echipa antrenată de Adrian Mihalcea este pe locul 13, retrogradabil, dar are un meci mai puțin disputat decât Chindia și Hermannstadt și două în minus față de Academica Clinceni și FC Voluntari, echipe aflate la egalitate sau la un punct în fața ”câinilor”.





sursa: digisport.ro

Comentarii