Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ante Puljic: "Respectăm DDB și pe fani pentru fiecare ban adunat"

 






Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, a spus că ultimele probleme de la echipă au creat o emulație în lot. Croatul crede că ”haita” poate câștiga play-out-ul.



Dinamo – Sepsi se joacă duminică, ora 17:00. 



„Sper ca totul să fie bine până la final. Sigur că am pierdut enorm că nu ne-am mai antrenat o săptămână, dar în niciun caz nu vom avea scuze dacă nu vom învinge. E obligatoriu să terminăm sezonul cât mai sus, eu zic acum că Dinamo poate termina play-out-ul pe locul 1! Toată această situație legată de coronavirus ne-a făcut mai puternici ca echipă. Avem încredere unii în ceilalți, vom intra determinați să oferim cel mai bun fotbal al nostru", a comentat Ante pentru Gazeta Sporturilor.

„Ne-am înțeles perfect cu fanii"
Croatul a vorbit despre atmosfera de la echipă: „Este foarte bună. Suntem un grup sănătos, prieteni, pe bune, iar dacă am apelat la acea situație în care nu ne-am antrenat o zi, acum două săptămâni, a fost ca să tragem un semnal de alarmă. A fost un avertisment, fără să vrem să facem rău cuiva. Respectăm DDB și pe fani pentru fiecare ban adunat, pentru câtă muncă și devotament depun pentru Dinamo. 

Oamenii de acolo ne-au explicat situația, noi le-am zis-o pe a noastră, am vorbit și totul va fi bine. Jucăm nu doar pentru noi, ci şi pentru suporteri. Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Dar eu cred în noi, în Dinamo, nu suntem echipă de liga secundă. Ca brand și calitate, Dinamo e de primele locuri în România" 

26.000 de euro
au strâns suporterii-acționari din DDB din vânzarea biletelor virtuale la meciurile cu Chindia (amânat) și Sepsi, ambele partide disputându-se cu „casa închisă"

„O să fie al naibii de ciudat să jucăm fără spectatori. Mai ales că Dinamo are cei mai tari fani din România. O să fie mai greu pentru echipă în momentele-cheie ale unei partide"
Ante Puljic, fundaș Dinamo




sursa: gsp.ro




Comentarii