Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






„Programul DDB va face pasul următor”


S-au strâns aproape 7.000 de membri socios în programul DDB, aseară depășiseră numărul de 6.910. Targetul e de minimum 10.000




Deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și membru DDB, spune că fanii lui Dinamo sunt pregătiți să facă un nou pas pentru a prelua clubul de la Ionuț Negoiță. 

Eșecul usturător suferit în manșa tur a semifinalei Cupei României, 0-3 cu FCSB, i-a supărat pe fanii dinamoviști. Aceștia nu mai au răbdare nici cu posibilii investitori spanioli reprezentați de Melero Marin și sunt pregătiți să preia echipa de la Ionuț Negoiță. 

„Programul DDB va face pasul următor”
„Noi suntem supăraţi pe toată lumea. Din momentul în care Negoiţă a anunţat că renunţă la echipă au început să vină şi rezultatele proaste. De aici a început totul. Patronul, dacă voia să vândă, trebuia să aleagă alte mijloace de comunicare. Lucrurile s-au întâmplat, acum trebuie să gestionăm. Jucătorii trebuie să fie mai concentraţi. Trebuie să pui serios osul, nu să plângi. 


Programul DDB va face pasul următor. Trebuie să finalizăm analiza întreruptă de investitorii spanioli care au bătut la uşă. Vrem să creştem numărul de oameni cotizanți, iar încrederea noastră va fi mai mare şi vom prelua clubul. Sunt anumiţi oameni care vor să vină lângă echipă. Suntem nerăbdători să remediem problema”, a declarat Andrei Gerea la Look Sport. 

20,06 %
din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de fanii din programul Doar Dinamo București




sursa: gsp.ro





Comentarii

Trimiteți un comentariu