Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Gazonul de pe stadionul Dinamo înainte de Derby arata impecabil





S-a lucrat serios în ultimele 3 zile la gazonul de pe Dinamo. Ce s-a stricat la meciul cu Sepsi s-a reparcat în mare parte în tot acest timp, așa că sunt mari șanse ca partida cu FCSB să se dispute în condiții normale.

Dinamo – FCSB se joacă joi, de la 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. 


Suprafața de joc din „Ștefan cel Mare" s-a deteriorat serios la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, când ploaia a înmuiat pământul și brazdele de iarbă se desprindeau la aproape fiecare contact.


În 3 zile îngrijitorii „dreptunghiului verde" din "Groapă" au reușit să-l readucă într-o stare relativ bună. Au salvat cât au putut. Cel puțin din ce se poate observa de la nivelul tribunelor, gazonul se prezintă bine. Se lucrează și în acest moment la el și probabil că dacă mâine seară, la meciul cu FCSB, nu vom avea parte din nou de o furtună, meciul se va desfășura în condiții normale.


Mihalcea e atent la detalii înainte de Dinamo - FCSB
Chiar în timpul vizitei echipei GSP, la stadion se afla și Adrian Mihalcea. Între o ședință de pregătire și temele pentru meciul de mâine, tehnicianul lui Dinamo a venit să inspecteze gazonului pentru a se asigura că nu vor fi probleme din acest punct de vedere. A stat puțin de vorbă cu cei care se aflau la stadion și a părut să plece mulțumit de ceea ce a găsit. 



sursa: gsp.ro

Comentarii