Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Angajații centrului de copii și juniori sunt neplătiți de 5 luni!



copii dinamo messi




Dinamo a ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării, tocmai ce a fost umilită de rivala FCSB în semifinalele Cupei României, dar problemele nu se opresc aici. Restanțele salariale ale angajaților continuă să-i provoace bătăi de cap lui Ionuț Negoiță. 

Nu doar jucătorii de la prima echipă a lui Dinamo nu și-au mai văzut banii de luni de zile, ci și angajații centrului de copii și juniori. Invitat la GSP Live, Gabriel Răduță (52 de ani), șeful Academiei „câinilor”, a oferit detalii despre acest aspect:

„Nimeni nu știe nimic. Aud că s-au virat niște bani în conturile clubului, dar la noi, la juniori, n-a ajuns nimic de cinci luni. Sunt neplătit de cinci luni.

Totuși, problema nu e la bani. Dinamo a făcut multe lucruri pentru noi și vrem să întoarcem ce am primit. La centrul de copii și juniori de la Dinamo se lucrează mai mult sufletește decât de dragul de a câștiga salariu. Bănuiesc că nu era vreo problemă să ne dea măcar un salariu, în contextul în care acești antrenori de la juniori au și ei rate pe la bancă”, a mărturisit Gabi Răduță, la GSP Live.

Înlocuit de Țălnar?„Îi doresc succes, dar eu fac asta din 2000”
În cazul în care spaniolii lui Juan Jose Melero Marin și Pablo Cortacero ar prelua clubul de la Ionuț Negoiță, Cornel Țălnar (63 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, ar urma să fie numit în fruntea centrului de copii și juniori din „Ștefan cel Mare”. Adică fix în locul lui Gabriel Răduță, care a comentat această posibilitate:

„Îi doresc succes! Dar eu fac asta din 2000. E foarte greu să conduci un centru de copii și juniorii. Eu m-am școlit în Germania, a fost un proces etapizat. E foarte greu. 

Dacă ai fost mare fotbalist, nu înseamnă că vei fi mare conducător. Când m-am lăsat de fotbal, credeam și eu că le știu pe toate, dar nu e așa. Dacă pleci cu mentalitatea aceasta, e foarte greu. Trebuie să te informezi despre tot ce e nou în fotbal, trebuie să-ți iei licențele”, a spus Gabi Răduță, la GSP Live. 




sursa: www.gsp.ro
sursa foto: digisport.ro


Comentarii