Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Popa noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo: "Prioritatea mandatului meu este stadionul”




FOTO: Raed Krishan





Ionuț Popa (32 de ani) este noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo și își începe mandatul cu o veste extraordinară pentru toată suflarea alb-roșie, legată de stadionul din „Ștefan cel Mare”.


Potrivit protococolului Ministerului Afacerilor Interne, Ionuț Popa a fost împuternicit pentru următoarele trei luni să conducă Dinamo. Acesta a oferit în exclusivitate pentru ProSport primele reacții cu privire la noua sa funcție.

Dinamo va avea stadion
Ionuț Popa a anunțat că vrea să rezolve problema stadionului din „Ștefan cel Mare”, motiv pentru care va căuta soluții pentru ca acest obiectiv să fie realizat, după ani buni în care nimeni nu s-a putut atinge de arena „câinilor”.


„Prioritatea mandatului meu este stadionul și tocmai de aceea cred că și conducerea Ministerului să mă trimită. Chiar dacă sunt tânăr, să știți că am foarte mare experiență. Întotdeauna a trebuit să cunosc totul, pentru fiecare structură, să vin în sprijinul lor. Consider că trebuie să deblocăm și stadionul sau să venim cu o soluție alternativă”, promite Ionuț Popa, pentru ProSport.

Cine este noul președinte al CS Dinamo
Din scurta auto-caracterizare a lui Ionuț Popa, aflăm că acesta are centura neagră la taekwondo și a participat la succesul tinerilor din acest sport.

„Sunt absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Științe Politice. Am ocupat funcții de conducere în Jandarmeria Română, de execuție la nivelul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului de Interne și funcții de execuție și de comandă, în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă.




sursa foto: gsp.ro
sursa text: prosport.ro

Comentarii