Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Vali Lazăr, cu lacrimi în ochi după înfrângerea suferită de Dinamo




VIDEO | "E vorba de blestem!". Vali Lazăr, cu lacrimi în ochi după înfrângerea suferită de Dinamo, 1-3 cu Sepsi în Ştefan cel Mare. Reacţia fotbalistului





Vali Lazăr (30 de ani) a venit la flash-interviul de după Dinamo - Sepsi 1-3 cu lacrimi în ochi şi spus că dinamoviştii sunt blestemaţi. "Câinii" n-au ieşit din pasa proastă şi au fost învinşi fără drept de apel de Sepsi, iar Lazăr a spus că e foarte supărat şi a fost la un pas să plângă la finalul partidei.


Lazăr a spus că nu caută scuze, dar el şi colegii săi au fost forţaţi să stea în casă şapte zile, după ce magazionerul clubului a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Vali Lazăr a spus că, la retestare, eşantionul magazionerului a ieşit negativ.

Fotbalistul lui Dinamo a vorbit şi despre debutul lui Adrian Mihalcea şi despre derby-ul din Cupă. "Cred că e vorba de blestem. E vorba de faptul că printr-un ghinion sau o greşeală a trebuit să stăm 6 zile în casă, 7. Rezultatele ne-au venit prea târziu şi cu 3 antrenamente, când stai 6 zile în casă, să nu te vadă cineva, să nu te dea pe la televizor, nu ai cum să te antrenezi. E foarte greu. Nu e o scuză, suntem jucători profesionişti, e normal să dăm totul pe teren, dar azi nu ne-a ieşit şi sper să nu ni se mai întâmple pe viitor.

(n.r. - Văd lacrimi în ochii tăi...) Sunt foarte supărat că ne-am antrenat perfect şi dintr-o eroare, e o eroare, pentru că două zile la rând, ieri şi azi, Cătălin a fost dat negativ. A trebuit să stăm 7 zile în casă. Nici nu ştim 6, 7, 8.  Nici miercuri nu am putut să ne antrenăm, pentru că testele ne-au venit dimineaţă. E foarte greu, nu poţi să faci nimic la condiţia fizică şi asta s-a văzut pe teren. S-a văzut că cei de la Sepsi, având ritm de joc, au avut o viteză sau chiar mai multe în plus fţă de noi. Îmi pare rău, sper să spălăm ruşinea asta de azi cu meciul de joi, cu un rezultat bun, iar în campionat să ne revenim şi să urcăm.

Încet, încet o să ne antrenăm, o să ne unim şi o să iasă şi jocul, spre surprinderea celor care ne contestă dinainte să intrăm pe teren. Suporterii fac un lucru minunat, sunt alături de noi. Despre Mister, îmi pare foarte rău că i-am făcut debutul negru sau nici nu ştiu cum să zic. Sper să câştigăm Cupa şi să terminăm pe primele două locuri din play-out şi va trece tot.

Sper să avem un tonus bun şi o pregătire fizică bună şi ne vom lupta de la egal la egal cu ei, să scoatem un rezultat bun", a spus Vali Lazăr, după meci, la Telekom Sport.

Sepsi a bătut-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, fără drept de apel, 3-1, după ce covăsnenii au condus cu 3-0. Dinamo se afundă şi mai rău în clasament: "câinii" sunt pe locul 17, retrogradabil, cu 17 puncte. Sepsi e pe locul 8, al doilea din play-out, cu 23 de puncte.







Comentarii