Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Protestul lui Dinamo la LPF a avut succes: meciul cu Sepsi, mutat!




9 jucători de la Dinamo sunt la final de contract





Dinamo a primit azi „OK-ul” din partea LPF, după ce testele pentru coronavirus efectuate ieri au fost negative, însă a refuzat să joace sâmbătă, de la ora 17:00, cu Sepsi, în play-out-ul Ligii 1. Până la urmă, LPF a decis să mute duelul pentru duminică, 21 iunie, de la aceeași oră!


Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a fost astăzi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a cere reprogramarea duelului împotriva covăsnenilor.

Dinamoviștii s-ar fi plâns de faptul că la ora jocului va fi o temperatură ridicată, care ar împiedica jucătorii celor două formații să se exprime la potențialul maxim. 

În replică, oficialii lui Dinamo au contrazis informația GSP: „Nimeni de la Dinamo nu s-a deplasat astăzi la sediul Ligii. Noi doar am informat azi LPF că toate testele coronavirus au ieșit negative. Ar fi fost absurd să cerem mutarea orei de disputare din cauza temperaturii, în condițiile în care în București nu este așa de cald. E drept însă că am fi preferat o zi-două în plus de antrenamente”.

Totuși, de ultimă oră, LPF a comunicat că partida Dinamo - Sepsi a fost mutată pentru duminică, ora 17:00! Iar Voluntari - Poli Iași, meciul programat inițial la ora la care vor juca acum dinamoviștii, a fost devansat duminică la ora 13:00. 




sursa: gsp.ro

Comentarii