Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo îl vor pe Giani Kiriță la echipă



kirita dnm


Dinamo București se află pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii 1, cu 17 puncte, iar situația echipei din „Ștefan cel Mare” i-a pus pe gânduri pe suporteri. 


Astfel, ProSport a aflat că ultrașii care o susțin pe Dinamo București pregătesc o achiziție importantă. Aceștia i-au cerut lui Ionuț Negoiță să aibă loc o întâlnire în care doresc să îi propună afaceristului de la RIN să îl aducă la formația antrenată de Adrian Mihalcea pe Giani Kiriță.


Fanii lui Dinamo îl vor pe Giani Kiriță la echipă
Fanii din „Ștefan cel Mare” își doresc ca la echipa finanțată de Ionuț Negoiță să fie un dinamovist adevărat care să aibă un cuvânt de spus, exact pe stilul lui Giani Kiriță, și vor insista la Ionuț Negoiță să-l aducă în staff-ul lui Adrian Mihalcea pe fostul internațional român. În cazul în care afaceristul de la RIN va accepta să-l angajeze pe Giani Kiriță, acesta ar urma să ocupe postul de antrenor secund

Dacă Ionuț Negoiță o să le dea liber să discute cu Giani Kiriță pentru a veni la gruparea din „Ștefan cel Mare”, suporterii lui Dinamo vor trebui să-l convingă și pe fostul fotbalist din „Groapă” să accepte să vină lângă Adrian Mihalcea.

În urmă cu câteva zile, Giani Kiriță dezvăluia pentru ProSport LIVE motivul pentru care nu ar putea să semneze cu Dinamo și l-a taxat pe Ionuț Negoiță. ”Eu nu pot veni la Dinamo pentru că sunt vocal și deranjez. Negoiță nu este înconjurat de oameni care se pricep la fotbal, El are echipa de 7 ani și uitați-vă câți antrenori și jucători a schimbat. De ce ne mirăm că Dinamo este în situația actuală?”, a spus Giani Kiriță pentru ProSport LIVE.

43 de ani are Giani Kiriță
150 meciuri a jucat Giani Kiriță pentru Dinamo București



sursa foto: digisport.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii