Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu: "Fabbrini joacă doar pentru el"




fabbrini




Dănuț Lupu (52 de ani), fotbalist imposibil de deposedat în relația unu la unu pe vremea în care evolua la Dinamo sau Rapid, e o voce autorizată pentru a vorbi despre jucătorii creativi, care fac diferența.


Dănuț Lupu: "Fabbrini joacă doar pentru el"
Lupu recunoaște că Fabbrini deține un bagaj tehnic consistent, însă susține că e mult prea individualist. 

„Fabbrini are ceva din mine, e bărbat, în rest… Întrebați-l pe Florin Manea dacă Fabbrini are ceva din mine. E un jucător bun pentru campionatul nostru, dar de ce n-a auzit nimeni de el până să ajungă aici?


Problema lui Fabbrini e că joacă doar pentru el. Dacă ar juca pentru echipă, ar fi mult mai util și ar ieși în evidență”, a declarat Dănuț Lupu, pentru ProSport. 

Dinamo va juca duminică împotriva celor de la Sepsi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS, și pe aplicația Digi Online.

"Fabbrini este un jucător extraordinar, dar din păcate a avut acele probleme de când a venit, pentru că a jucat puțin. Dar el poate să suplinească plecarea lui Dan Nistor. Sper ca plecarea lui Nistor să nu se cunoască pe teren, cu toate că va fi foarte greu", a explicat pentru Digi Sport Ionel Dănciulescu, după plecarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. 

3 goluri în 30 de meciuri jucate în Serie A și 12 meciuri și un gol în Europa League este bilanțul lui Fabbrini.
Italianul are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.
Cele mai multe meciuri le are la Empoli, 60.
La Birmingham, Fabbrini a evoluat în 28 de partide.




sursa: digisport.ro

Comentarii