Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Florică, din nou în cărţi pentru preluarea clubului Dinamo




BOMBĂ la Dinamo! Au început negocierile pentru vânzarea clubului. Investitorii SURPRIZĂ găsiţi de Ionuţ Negoiţă





Mai mulţi oameni de afaceri s-au arătat interesaţi de cumpărarea pachetului majoritar al lui Dinamo, de la Ionuţ Negoiţă, iar tranzacţia ar putea avea loc. Ultimele informaţii susţin că omul de afaceri român, Claudiu Forică, este interesat să se implice într-un nou proiect în "Ştefan cel Mare".


Cumpărător de ultim moment pentru Dinamo! Cine poate ajunge în "Ştefan cel Mare"
Dinamo e într-o situaţie fără precedent, iar fără sprijinul financiar al fanilor nu ar fi putut obţine nici măcar licenţa pentru următorul sezon din Liga 1. Prin programul DDB, fanii au plătit inclusiv salariile jucătorilor, după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu se mai implică financiar la club. 


 
Recent, Ziare.com a anunţat că un om de afaceri interesat în trecut să preia Dinamo s-a arătat din nou interesat de această mutare. 

Conform sursei citate, Claudiu Florică se gândeşte serios să facă o ofertă pentru cumpărarea pachetului majoritar al lui Dinamo, de la Ionuţ Negoiţă. Intenţia omului de afaceri român vine după ce şi-a dat demisia de la clubul din Championship, Charlton, acolo unde a fost director în conducere. 

Claudiu Florică, din nou în cărţi pentru preluarea clubului Dinamo
Omul de afaceri român şi Ionuţ Negoiţă au discutat, timp de mai multe săptămâni, în trecut, despre posibilitatea cumpărării clubului, dar partea interesată s-a retras, după ce a studiat documenrtele clubului. 


Cosmin Contra ştie cine va cumpăra Dinamo
În timp ce Ionuţ Negoiţă aşteaptă garanţiile promise din partea lui Melero Marin, fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit că o altă persoană va cumpăra clubul din "Ştefan cel Mare". 

Cosmin Contra a dezvăluit, în cadrul unui interviu, ce se ascunde, de fapt, în spatele afacerii cumpărării lui Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. 




Comentarii