Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Perovic are probleme medicale si nu va evolua în derby-ul Dinamo - FCSB





Atacantul sârb Slavko Perovic (31 de ani) nu va evolua în derby-ul Dinamo - FCSB, de joi, ora 20:00, din semifinalele Cupei României. 

Deși s-a antrenat normal și ieri, Slavko Perovic resimte o stare de oboseală și nu va juca în următoarele două meciuri ale lui Dinamo. Primul e unul capital, cu rivala FCSB, în semifinalele Cupei României. 

Lui Perovic i s-a retras preventiv viza medicală de către INMS, iar oficialii au transmis că are nevoie de odihnă pentru câteva zile. Situația lui medicală va fi analizată amănunțit săptămâna viitoare. Oficialii „câinilor” nu vor să riște într-un moment în care clubul e lovit constant de ghinioane.

Dinamo va da un comunicat oficial în privința situației lui Perovic în scurt timp.

Perovic are probleme medicale
Perovic are instalat un holter ce-i monitorizează bătăile inimii, ca să se observe dacă situația este sub control. Aceste investigații medicale verifică dacă atacantul are probleme patologice sau sunt aceleași chestiuni care se cunosc în fișa lui medicală. Doctorul Liviu Bătineanu, șeful staff-ului medical al roș-albilor, a evitat să vorbească despre acest subiect: „Vorbiți cu cei de la INMS, vă rog! Mulțumesc".


Perovic, ghinionist cu FCSB
Slavko a mai bifat o singură partidă contra celor de la FCSB. N-o va uita prea curând. În minutul 44 al partidei din februarie 2020, când Dinamo a învins cu 1-0, ultimul succes înaintea celor 4 eșecuri consecutive din Liga 1, Pero a fost lovit violent în plină figură de către Iulian Cristea. A rămas inconștient pe gazon, speriind asistența. Atacantul și-a pierdut doi dinți după acel atac al adversarului. 




sursa: gsp.ro

Comentarii