Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Constantin Stefan: "Ni s-a furat dreptul de a juca in Liga Campionilor. Suntem prea mici"



Ștefan Constantin, antrenor Dinamo



Handbaliștii de la Dinamo au reluat antrenamentele sub comanda antrenorului Constantin Ștefan, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

După ce au primit vestea că nu au fost incluși pe lista echipelor ce vor participa în Liga Campionilor, deși și-au câștigat pe teren calificarea în optimile de finală, acolo unde urma să o întâlnească pe PSG, dinamoviștii s-au reunit la antrenamente, pe Stadionul Dinamo din „Ștefan cel Mare”, cu toții dezamăgiți de această decizie.


Constantin Ștefan: „Pandemia ne-a ruinat toate visurile”
Constantin Ștefan, antrenorul lui Dinamo, a mărturisit că nu s-a gândit că echipa sa nu ar putea să primească acel wild card pentru participarea în Liga Campionilor, după performanțele bune reușite în acest sezon.

„E o decizie nedreaptă. Când am aflat vineri, am rămas cu toții stupefiați. Ne-a căzut cerul în cap. Eram cu toții strânși, așteptam vestea și când am aflat că nu suntem incluși în primele 16 echipe, cred că 5 minute ne-am uitat unul la altul și n-am avut cuvinte. Este nedrept, este ceva care ni s-a furat, dreptul de a juca în Liga Campionilor, pentru că ultimii 2 ani pe care i-am avut în Liga Campionilor au fost 2 ani de excepție și consider că sunt echipe acum în Liga Campionilor care sunt sub nivelul, valoarea și punctajul pe care l-a avut Dinamo. Se pare că suntem prea mici, cel puțin handbalul masculin. Nu știu de ce nu s-au luat strict criteriile sportive, dar, din păcate, suntem văduviți de șansa de a juca la masa bogaților, sperăm însă să facem o figură frumoasă în EHF Cup.

O pandemie care ne-a ruinat toate visurile. Chiar în momentul în care Dinamo a avut cel mai bun sezon, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, nu am fost declarați campioni, chiar dacă diferența de puncte era foarte mare între noi și locul 2. Nu am putut să jucăm acel meci de vis pe care îl așteptam cu toții cu PSG. Și acum încă o cărămidă, neparticiparea în Liga Campionilor. E frustrant, dar suntem puternici și sperăm ca asta să ne facă și mai puternici”, a spus Constantin Ștefan, pentru ProSport.




sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro


Comentarii