Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VOLEI FEMININ | ”Legiune” bulgară la Dinamo: Kristina Guncheva, Nasya Dimitrova și Maria Karakasheva – în ”alb-roșu”




Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi interior



Managementul echipei feminine de volei Dinamo continuă să cristalizeze lotul pentru sezonul 2020-2021. Vicepreședintele Marian Ștefan și instructorul secției, Dan Tănase, s-au deplasat special în Bulgaria pentru a obține semnătura a trei jucătoare foarte valoroase de la sud de Dunăre. ”Mizăm pe Legiunea bulgară. Sperăm să facem o figură frumoasă atât pe plan intern, cât și în Liga Campionilor”, a declarat vicepreședintele Marian Ștefan.

Cele trei internaționale bulgare care vor îmbrăca din sezonul următor tricoul alb-roșu sunt:

Nasya Dimitrova – centru, 28 de ani, participantă la Campionatul Mondial și în Liga Națiunilor cu naționala Bulgariei. În sezonul trecut, ea a evoluat în Turcia, la Ankara. 

Kristina Guncheva - ridicătoare, 26 de ani, de asemenea internațională bulgară. Sezonul trecut a jucat tot în Turcia, la Nevșehir, după ce în campionatul 2018-2019 a evoluat la Știința Bacău.

Maria Karakasheva – secund, 31 de ani, internațională bulgară. Maria a decis să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo, ea evoluând în alb-roșu atât în sezonul trecut, când a fost căpitanul echipei, cât și în campionatul 2013-2014.

Au mai fost anunțate anterior, pentru noul sezon, centrul Nneka Onyejekwe și universalul Milagros Collar.



sursa: csdinamo.eu


Comentarii