Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo-Sepsi 1-3. Prea buni pentru liga 1




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY-OUT LIGA 1 CASA PARIURILOR (21.06.2020)





In loc sa faca greva, baietii nostri mai degraba ar fi facut greva foamei, ca sa piarda cateva kilograme. 
Am vazut ieri o echipa de grasi, asezata in teren de un antrenor de liga a 2-a, care n-a avut nici macar curiozitatea sa-si studieze adversarul pentru a specula punctele slabe.

Meciul practic a inceput de la scorul de 0-1, in primul minut apararea noastra visatoare a incasat un gol aiuristic, ca in curtea scolii. Mult prea micutul nostru fundas Sin nu a putut sa sara la cap, la o minge balbaita, care a lovit bara mai intai. Sin nu este fundas, nu are fizicul necesar pentru asta. Cel putin nu intr-o formula cu 4 aparatori. Baiatul alearga, se zbate, dar mai mult nu poate.
Prima repriza a fost total dominata de Sepsi, o echipa artagoasa, cu pressing bun si cu un joc colectiv superior.

Ca sa cautam vinovati, putem sa o facem - arbitrul, care ne-a acordat 11 m, si a dat cartonas rosu oaspetilor in minutul 37, ploaia care ne-a stricat jocul nostru combinativ perfect, coronavirusul care ne-a tinut o saptamana in plus acasa, etc. Adevaratii vinovati se stiu - Negoita - Balanescu, cuplul care a reusit ceea ce altii nu au reusit in zeci de ani de existenta si Prunea - cel care a muncit suficient si care are pretentii financiare.
Pe langa cei trei, pentru meciul de aseara il putem numi pe Mihalcea, un fost atacant bun, care insa nu a facut nimic in toata pauza asta si pe care nimic nu-l recomanda a fi antrenor de liga 1. A fost ales ca varianta ieftina, de casa, in urma lui Dusan Uhrin, antrenor pe care l-am vazut intr-un meci impotriva FCSB.
De aici pornind, greseala dupa greseala neasumata - mereu altii sunt de vina - Dinamo are toate sansele sa ajunga in liga a 2-a. Evident, vinovatii sunt investitorii care nu mai vin, suporterii care au injurat, si probabil ploaia care a plouat.
Cert e ca baietii nu au de la cine sa invete fotbal, iar putinul ce-l stiau, l-au uitat - dovada suturile in portar din repriza a doua. Clar a fost o lipsa totala de concentrare in atac a intregii echipe - Perovic nu inscrie din 11m, Sorescu si Popa rateaza din cativa metri, Lazar suteaza aiurea peste poarta. Am vazut o lipsa de concentrare in aparare - nimeni nu facea marcaj la nimeni, iar contraatacurile unei echipe lasate in 10 jucatori gaseau bulevarde in apararea noastra. Mijlocul a lipsit cu desavarsire, Fabbrini fiind aproape inexistent tot meciul, iar despre ceilalti nici nu are rost sa mai pomenim.

Unde am pierdut? la valoarea individuala a jucatorilor. Jucatori nepregatiti, neseriosi, am putea spune mercenari.

Exista sperante?
Din partea echipei, sperantele sunt slabe. Ne asteapta jocuri din 3 in 3 zile, cu niste jucatori care sunt total iesiti din forma, si care joaca fiecare fotbalul propriu, pe care niciunul dintre coechipieri nu-l intelege. Antrenorul nu ii poate invata nimic - s-au vazut schimburi de pase, s-a vazut o oarecare organizare in atac, dar lipsa de concentrare si slabele performante fizice ale jucatorilor atarna greu. Mihalcea nu are nici timpul necesar sa-i organizeze, nici stiinta necesara ca sa-i aseze in teren in defensiva.
Ne amintim parcursul lui Bratu cu o echipa de juniori in playout, acum 2 ani, si ne dam seama unde suntem acum. Ca sa sustinem altceva inseamna sa ne mintim singuri.
Abia acum ne dam seama cat de grava a fost demiterea lui Rednic.
Abia acum realizam cat de inconstienti sunt conducatorii clubului - nu ii intereseaza absolut deloc pericolul real al retrogradarii.
Singuri, suporterii incearca sa salveze ce se mai poate salva, daca va mai fi ceva de salvat la sfarsitul sezonului.
Jucatorii se pare, sunt prea buni pentru liga 1.

Un singur gand bun am - pentru Cornel Dinu, care a dat dovada de intelepciune lasand la o parte divergentele cu suporterii si alaturandu-se programului DDB.
Asteptam si de la altii asemenea gesturi - mai ales de la suporterii unor grupuri care imita arogantele conducerii clubului din ultimii ani.
Dragilor, a trecut timpul zeflemelii, suntem cu totii in acelasi rahat. Nu mai e timp pentru contre, pentru interese personale. 
Nimeni nu ne mai iarta de data asta.


Articol scris de: @m78robert (Robert Muntean)
sursa foto: digisport.ro

Comentarii