Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu, cel mai nou membru DDB



Cornel Dinu



Cornel Dinu (71 de ani), legendă a clubului Dinamo, s-a alăturat programului socios „Doar Dinamo București!”.

„Procurorul” și-a făcut abonamentul clasic de 48 de euro pe an și susține că urmează să mai ajute din punct de vedere financiar proiectul suporterilor dinamoviști.

"Eu nu mai trebuie să demonstrez că sunt dinamovist, fiindcă am dat mai mult decât am luat de la acest club. N-au fost niciodată două proiecte, ideea era aceeași la ambele. Acum sunt alături și de galerie, cum și galeria a fost mereu alături de mine ca jucător și ca antrenor. Alături de suporteri voi fi mereu, de Negoiță «Rade Tot» niciodată! Nu eu am împărțit galeria lui Dinamo, dezbinarea dacică era între ei, nu-mi aparține, nu am avut niciodată nimic contra suporterilor, eu îi consider pe toți "câini roșii". Eu sunt adeptul colaborării între suporteri și pentru ca ei să intre în viața clubului prin cotizații. 

Eu n-am început niciodată acuzele, au fost acele situații cu 2-3 fani care m-au ponegrit pe nedrept, în doi ani, cât pentru trei decenii. Eu doar m-am apărat ca un apărător bunicel ce-am fost. Și înainte de proiectul socios ADPD aveam relații cu cei mai simpatici membri din PCH. Eu am accesat un program socios care a vrut să facă bine lui Dinamo. În ceea ce mă privește, bine vrei să faci, rău primești! Și-am zis să cotizez și la acest program de socios, mai ales că din luna septembrie fac apel la unitate între fani. Eu sunt alături de ambele proiecte. 

Galeria a fost și este una singură. Pe mine m-a încurajat mereu, ca antrenor, Nuova Guardia, care era ceva frumos, creștinește, plină de românism. Eu am scos sabia dacului doar pe teren, nu cu suporterii! Doar m-am apărat de 2-3 acuze din PCH. Trebuie să continuăm lucrurile bune care s-au făcut, de aceea m-am raliat acestui program. Eu am crezut în programul socios, nu-mi aparține scindarea în haite a Nuovei Guardia. Eu iubesc un singur câine, ”câinele roșu” ca și Merlin””, a spus Cornel Dinu, pentru GSP.ro. 

„Am convingerea și flerul că adevărații dinamoviști nu sunt departe de acțiunea națională de a prelua clubul din mâinile lui Negoiță "Rade Tot". Nu pot să uit greșeala celor care au dat Dinamo lui Negoiță trebuiau să se gândească la faptul că acest personaj nu avea nimic în comun cu clubul și cu fotbalul. I-au dat briciul! Acei oameni sunt dinamoviști incontestabili, sper să aibă măcar remușcări. 

Adi Mihalcea este ca și copilul meu, este un mare caracter, știe meserie, a făcut schimbări mai bine la 1-3 cu Sepsi decât antrenorii ultimilor 6 ani. Dar ce să facă antrenorul când Sorescu reia din 5 metri cu capul în portar?! Sau când Lazăr ratează din câțiva metri, cu freza de cărare pe care te pierzi, atât de perfectă că nici nu-ți trebuie busolă?! 

Lupta la retrogradare? Eu de când spun asta? Din păcate, la Dinamo a fost dat briciul maimuțelor, iar acum se alege praful! Tot dinamoviștii sunt vinovați de acest păcat, dar vom renaște noi!” Cornel Dinu

7.500 de dinamoviști în programul DDB 
Peluza Cătălin-Hîldan a anunțat, printr-un comunicat pe Facebook, că numărul persoanelor înscrise în programul „Doar Dinamo București” a ajuns la 7.500.

„E frumos să știi că ai cardul în primele 10.000. Să fii printre cei care au pus umărul când era mai greu. Câinilor! Am parcurs 3/4 din drumul spre ușa rotativă! Mai avem un sfert de drum și ne luăm clubul!”, au postat dinamoviștii pe Facebook.

Dinamoviștii vin alături de fani
Cornel Dinu se alătură unei liste impresionante de membri DDB, din care mai fac parte Mircea Lucescu, Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. 

Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

8 trofee
a cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)

487 de partide
a bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

5 trofee
a câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)



sursa: gsp.ro

Comentarii