Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Andone: "In primul rând, se spune că antrenorul e vinovat, nu, de vină sunt jucătorii! Şi sunt de vină cei care i-au adus"






Dinamo a pierdut un nou meci în play-out, scor 0-1, în faţa celor de la FC Voluntari, iar acum echipa pregătită de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc în play-out, cu înfrângeri pe linie în cele patru etape disputate.


"Dinamo este într-o situaţie extrem de dificilă, se vorbeşte de rerogradare, dar totul ţine de jucători, de antrenor, pentru că ar fi o tragedie ca Dinamo să retrogradeze. Dar play-out-ul este foarte dificil şi trebuie să câştige un prim meci ca să poată să aibă entuziasm, să aibă încredere, altfel jucătorii nu arată deloc bine.

I-am văzut şi în meciul cu noi, cu Voluntari, i-am văzut şi în meciul cu Steaua. Când pierzi un meci, nu poţi să te bucuri să zici că ai jucat mai bine decât cu Steaua. Nu poţi, nu poţi. Ai pierdut meciul, cum adică l-ai jucat mai bine decât pe cel cu Steaua. Asta să te satisfacă? Nu, e prea puţin pentru Dinamo.


 
Nu ştiam cu ce echipă să ţin. Eu sunt la Voluntari de doi ani zile, mă bucură evoluţia Voluntariului. Mihai Teja a adus entuziasm, a adus o competiţie între posturi, e rivalitate, avem un lot stabil. Eu zic că acum ne-am fi putut bate la play-off, dar e prea târziu. Revenind la Dinamo, acum este foarte important antrenorul, strategia lui, cum face să îi stimuleze pe jucători ca fiecare să dea totul şi să joace cu inima.

Un jucător la Dinamo nu poate să facă asemenea greşeli individuale cum au făcut toţi în aceste meciuri. În primul şi în primul rând, se spune că antrenorul e vinovat, că e de vină Bălănescu, că e de vină Negoiţă, nu, de vină sunt jucătorii! Şi sunt de vină cei care i-au adus. La selecţie e cea mai mare greşeală. Sunt mulţi jucători care nu merită să fie acolo, să îmbrace acel tricou. Nu merită! Mai mult de jumătate.


 
Asta e o scuză că nu şi-au luat banii. Nu au valoare! Asta e realitatea" , a declarat Ioan Andone la Look Sport LIVE.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii