Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Deian Sorescu: "Nu merităm să purtăm acest tricou. Nu vreţi să ştiţi ce este în sufletul meu"




VIDEO | Deian Sorescu trăieşte o adevărată dramă la Dinamo. "Nu merităm să purtăm acest tricou. Nu vreţi să ştiţi ce este în sufletul meu"






Dinamo a înregistrat a treia înfrângere consecutivă din play-out, din tot atâtea partide, duminică, pe teren propriu, scor 1-3, împotriva celor de la Sepsi. În urma acestui rezultat, "câinii" rămân pe loc retrogradabil.


Dinamo a jucat în superioritate numerică timp de 62 de minute, a ratat un penalty şi avut alte cinci ocazii mari de gol, însă nu a fost în stare să-l învingă pe Roland Niczuly. Situaţia din clasament le creează insomnii jucătorilor din "Ştefan cel Mare, iar acest lucru se simte în jocul lor. 
 
"Am revenit după o perioadă grea, dificilă, fără antrenamente o perioadă lungă, din nou mică pauză, dar mi-aş fi dorit să nu revenim pe teren nici măcar azi. Nu vreţi să ştiţi ce e în sufletul meu când mă trezesc. Nu vreau să vorbesc despre asta. Dacă plecăm cu frică sau să avem în cap retrogradarea nu merităm să purtăm acest tricou. E tricou cu tradiţie şi chiar dacă nu suntem unde trebuie în clasament, acest club a făcut istorie şi trebuie să demonstrăm că merităm să purtăm acest tricou. Dacă nu, ridicăm mâna, lăsm tricoul şi ne dăm la o parte", a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu Sepsi.



Comentarii