Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






EXCLUSIV | András Szasz: "Suporterii sunt fenomenali! Jos palaria in fata tuturor"





VIDEO Un gigant pe patine! Andras Szasz, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum!






András Szasz, nascut la 24 ianuarie 1994, la Odorheiu Secuiesc este poate cea mai spectaculoasa revenire la Dinamo in randul Dulailor! Castigator al campionatului cu Dinamo in sezonul 2018-2019 revine in Liga Zimbrilor dupa un sezon la Grundfos Tatabánya KC, Ungaria. 

Echipa din Stefan cel Mare a reluat pregatirile saptamana trecuta. Pandemia de COVID-19 a lovit handbalul pe intreg mapamondul dar si in Romania! 

Dinamo a fost scoasa fara drept la replica din Champions League , ba mai mult zilele trecute Dinamo nu a primit wild-card pentru sezonul urmator in aceasta competitie! 

I-am adresat cateva intrebari, incercand sa il cunoastem mai bine si sa luam pulsul echipei: 


-Cum te-ai gandit sa te intorci la Dinamo? Sunt convinsa ca ai avut si alte oferte!
A.S. - Am ales Dinamo pentru ca aici ma simt ca intr-o familie (zambeste). Ii cunosc pe baieti, antrenori, iar suporterii sunt fenomenali!
-Cum ai inceput acest sport?
A.S- Nu prea am vrut sa joc handbal pana la 14 ani. Nici nu m-am gandit, dar la scoala am avut un profesor foarte bun, care ma tot chema la antrenamente. Dupa 2-3 antrenamente nu am mai putut sa renunt!
-Esti foarte apropiat de familia ta, te vezi in viitorul apropiat casatorit?
A.S.- Da, sunt foarte apropiat, normal ca vreau si eu sa am o familie mare si copii! Dar vom vedea ce-mi aduce viitorul
-Cum e atmosfera la echipa, data fiind vestea dezamagitoare a wild-card-ului?
A.S- Atmosfera este buna, suntem dezamagiti, ceea ce e normal. Toti am vrut sa jucam in Champions League. Dar acum trebuie sa mergem mai departe si sa facem o figura frumoasa in EHF! Si aici sunt echipe puternice, Montpellier, Lowen Berlin si altele. O sa fie foarte greu si aici.
-Cu cine te intelegi cel mai bine dintre baieti?
A.S.- Am o relatie buna cu toata lumea, iesim mult impreuna, dar cel mai apropiat sunt de Mousavi, Gavriloaia si Negru.
-Ce ti doresti cel mai mult in cariera?
A.S.- Sa castig Liga Campionilor. Stiu ca este foarte greu dar de ce nu? (zambeste)
-Dupa terminarea activitatii ca jucator, te vezi antrenand?
A.S.- Nu stiu, sper ca mai este foarte mult pana atunci, dar vom vedea.
-Pentru micii jucatori.... Un sfat?
A.S.- Munca munca munca! Fara munca nu se poate juca acest sport!
-Si un subiect mai delicat.... Nationala Romaniei..?
A.S.- Eu ma simt foarte bine printre baieti si suporteri... Dar visul meu a fost si inca este sa joc pentru nationala Ungariei (zambeste)
-Si o ultima intrebare, ce parere ai despre programul DDB, de a salva echipa de fotbal? Te vezi membru DDB?
A.S.- Jos palaria in fata tuturor. Acesti oameni fac orice pentru echipa! Sunt extraordinari!!!!!!!! Sper sa vina si rezultatele! 
Din conversatia cu el am descoperit nu numai ca este un super jucator, lucru pe care il stiam, dar si un caracter frumos! Hai Dinamo!!!!




Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian
sursa foto: telekomsport.ro

Comentarii