Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Puljic: "Suntem la pământ, psihic nu stăm bine!


VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Puljic: "Suntem la pământ, psihic nu stăm bine! Toată lumea vorbeşte acum"





Ante Puljic (32 de ani) a spus, la flash-interviul de după Dinamo - Voluntari 0-1, că el şi colegii săi sunt la pământ şi nu stau bine psihic, iar toţi cei care vorbesc şi critică echipa în aceste momente nu fac bine. Fundaşul a comentat şi cartonaşul roşu primit de colegul său, Ioan Filip, după un al doilea galben încasat prosteşte.


Puljic susţine că nu e vorba despre calitate la Dinamo, considerând că aceasta nu lipseşte, ci mai degrabă e vorba despre un blocaj psihic. "Am jucat împotriva lui Voluntari, care e o echipă bună, într-o formă bună. Noi încă ne aflăm într-o situaţie dificilă, fără puncte. Dacă nu iei puncte, e dificil.


În această situaţia nu e vorba despre calitate. Toată lumea vorbeşte despre calitate. Jucătorii sunt la pământ, suntem într-o situaţie grea, psihic nu stăm bine. Toţi foştii jucători, toţi foştii antrenori ai lui Dinamo vorbesc mult acum şi asta afectează echipa", a spus Puljic, la Telekom Sport, la flash-interviu.

În ceea ce priveşte cartonaşul roşu luat de Filip, Puljic a spus: "După cartonaşul roşu a fost foarte greu, de asemenea vremea a fost foarte călduroasă. A fost dificil pentru noi. Când te gândeşti acum, îţi dai seama că a fost un gest stupid. E şi vina noastră, pentru că noi ca jucători trebuie să dăm mai mult, cu siguranţă", a mai declarat Puljic, la Telekom Sport.

FC Voluntari a câştigat cu 1-0 în deplasare la Dinamo, în Ştefan cel Mare, iar "câinii" continuă să poposească pe ultimul loc al clasamentului din Liga 1. De partea cealalt, FC Voluntari a urcat pe locul doi în play-out, cu 24 de puncte, după a patra victorie consecutivă.





Comentarii