Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Prunea: "Popescu nu mai trebuia primit la echipa"



Mihai Popescu, fundașul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures





Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, dezvăluie un moment critic cu care s-a confruntat în mandatul de la clubul din ”Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea, dezvăluiri de la Dinamo
”Înainte de meciul de la Botoșani, domnul Popescu a părăsit echipa, a zis că are un salariu prea mic. Stăteam cu Dusan și ne întrebam cum e posibil așa ceva. Am pierdut la Botoșani și când a început pregătirea de iarnă am zis că băiatul ăsta nu mai trebuie să fie la Dinamo.

Când am venit la pregătire, îl găsesc pe domnul Popescu acolo, cu zâmbetul pe buze. I-am zis lui Bălănescu: 'Băi, băiatule, ce caută ăsta aici?'. Popescu nu avea ce să caute la Dinamo, la Botoșani aveam nevoie de el, noi încă eram în cursa pentru play-off atunci.

Domnul Negoiță, când ți-am spus că Popescu nu are ce căuta la Dinamo, că vine la pregătire și îți râde în nas...”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea Digi Sport Special.

După înfrângerea cu FCSB, Dinamo are șanse minime de calificare în finala Cupei României, competiție devenită principalul obiectiv în acest final de sezon. În campionat, formația antrenată de Adrian Mihalcea ocupă locul 13, retrogradabil, iar runda viitoare întâlnește FC Voluntari, echipă care a reușit un parcurs perfect de la reluarea Ligii 1, duminică, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.





sursa: digisport.ro

Comentarii