Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ricardo Grigore, criză de plâns în direct la TV


rici





Ricardo Grigore (21 de ani) a cedat nervos la finalul partidei dintre Dinamo și FCSB, câștigate de echipa lui Vintilă cu 3-0.


În timpul interviului de după meci, apărătorul central, internațional U21 al României, a izbucnit în plâns. Reporterul a încercat să-l calmeze, doar că Grigore și-a revenit cu greu.

”Mă simt ultimul om. Acum, în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte, credeți-mă. Am crescut la clubul ăsta... Mereu am zis, la Dinamo, că vom face ceva în sezonul viitor. Apoi sezonul viitor.

Și nu s-a întâmplat nimic. De trei ani același lucru. Trebuie să strângem rândurile, dar nu se mai poate”, a spus fotbalistul, cu lacrimi în ochi.


Ricardo Grigore, criză de plâns în direct la TV
Aflat la Dinamo din 2013, singurul club pentru care a jucat în carieră, Grigore a fost cu adevărat afectat de înfrângerea categorică în fața marii rivale, FCSB.

”Nu ne trezim din coșmarul ăsta urât. Nu putem să dăm gol, să facem jocul de la antrenamente, unde avem răutate, posesie, atitudine. Când vine meciul, uităm fotbalul, cu toții. FCSB ne-a prins într-o situație chiar foarte grea.

N-am câștigat de mult și se simte. Ritmul ne-a surprins, dar sperăm să ne revenim”, a explicat fundașul central al lui Dinamo.

Ricardo Grigore e conștient că situația actuală, deloc roz, s-ar putea chiar înrăutăți. ”Avem meci cu Voluntari și nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ferească Dumnezeu să ajungem într-o fază mai grea, că nu știu ce se va întâmpla. Nu mai avem nevoie de pași greșiți în lupta pentru evitarea retrogradării”, a mai spus apărătorul.




sursa: digisport.ro

Comentarii