Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






EXCLUSIV | Alireza Mousavi: "Iubesc familia Dinamo!"








Născut pe 27 aprilie 1990 in Isfahan, Iran Alireza Mousavi este poate cel mai euforic jucător de la Dinamo. A inceput handbalul la varsta de 10 ani la școală și a evoluat la echipe titrate din Europa: 2013-2014 MVM Veszprém KC, 2014-2015 Tatabanya-Carbonex KC si din 2015 evolueaza la Dinamo București. 
In asteptarea wildcard-ul, pe care toti ni-l dorim i-am adresat cateva intrebari:
-Ai o relatie foarte buna cu suporterii, cum te simți cand îți strigă numele?
-Da avem o relatie buna si cand ne vedem ne simtim foarte bine pentru ca suntem atasati toti de familia Dinamo.
-Ți-ai depus actele pentru cetățenie, chiar atât de mult iubești România?
-Da, le-am depus si i le-am dat clubului Dinamo. Acum astept ca ei sa le faca. Da, iubesc România si dupa cum stiu toti jucatorii o iubesc!
-Ce iti lipseste cel mai mult din tara ta in România?
-Familia mea
-Un sfat pentru juniori?
-Munciti din greu si nu renuntati niciodata!





Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian
sursa foto: gsp.ro

Comentarii