Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Marius Șumudică, declarație spumoasă la adresa lui Dinamo








Marius Sumudica a comentat situatia lui Dinamo, care inca nu are un investitor care sa achizitioneze pachetul majoritar de la Negoita. 

Ionut Negoita a anuntat inca din toamna anului trecut intentia de a o vinde pe Dinamo, chiar si in schimbul sumei de un leu. De atunci, s-au au aparut multe nume ca interesate de club, insa niciuna dintre negocieri nu s-a concretizat. 

In ultimele lui, doi investitori spanioli diferiti si-au exprimat interesul pentru a prelua clubul, insa niciunul nu indeplinit cerintele patronului si nu a adus suma ceruta ca garantie. 

Marius Sumudica a vorbit despre situatia lui Dinamo, pe care a asemanat-o cu un serial fara sfarsit. 


"La noi se mai poate, nu isi iau jucatorii si antrenorii bani de luni de zile. Hai sa ii ajutam cu totii, sa tragem un semnal de alarma. Hai sa ii ajutam sa isi desfasoarea activitatea in conditii normale. 

La Dinamo de ce nu vine nimeni cu bani? Daca ma uit pe Netflix, apare episodul Dinamo de 6 luni. Ba vine spaniolul, ba vine arabul, ba vine pasa. N-am vazut in viata mea", a declarat Marius Sumudica la PRO X. 



sursa foto: .gsp.ro
sursa: sport.ro

Comentarii