Post Top Ad


Sunt câțiva jucători pe care nu poți să te bazezi - Iubim Dinamo

 


Danciulesc spera ca din Ianuarie  Dinamo sa crească din punct de vedere calitativ. 

"Cred că lucrurile se pot regla, dar în principal cei care pot rezolva situația sunt jucătoriiEi trebuie să rezolve lucrurile de grup, de vestiar, de unitate, de dăruire. 

Joacă la un brand important al României. Nimeni nu-și dorește ca numele lui să fie legat de o retrogradare a lui Dinamo. Jucătorii pot mișca lucrurile în sensul pozitiv. Din punctul de vedere al antrenamentelor, nu cred că este nicio problemă, îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic.

Acum sunt câțiva jucători pe care nu poți să te bazezi, care au evoluții bune pe moment, o partidă sau două. Așa cum a fost și Espinosa, a jucat bine în prima partidă, după care n-a putut din punct de vedere fizic. Am spus că pe jucătorii noi poți să-i judeci abia din ianuarie, nu pot ajuta echipa în acest moment.

Echipa a suferit din punct de vedere defensiv, în special la fundașii centrali. Nu ai voie ca, la primul gol (n.r. - în meciul cu CFR Cluj), să fie o lipsă de marcaj la fază fixă. De acolo s-a rupt jocul echipei", a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea DigiSport Special.Foto: Digi Sport

Comentarii