Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sunt câțiva jucători pe care nu poți să te bazezi - Iubim Dinamo

 


Danciulesc spera ca din Ianuarie  Dinamo sa crească din punct de vedere calitativ. 

"Cred că lucrurile se pot regla, dar în principal cei care pot rezolva situația sunt jucătoriiEi trebuie să rezolve lucrurile de grup, de vestiar, de unitate, de dăruire. 

Joacă la un brand important al României. Nimeni nu-și dorește ca numele lui să fie legat de o retrogradare a lui Dinamo. Jucătorii pot mișca lucrurile în sensul pozitiv. Din punctul de vedere al antrenamentelor, nu cred că este nicio problemă, îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic.

Acum sunt câțiva jucători pe care nu poți să te bazezi, care au evoluții bune pe moment, o partidă sau două. Așa cum a fost și Espinosa, a jucat bine în prima partidă, după care n-a putut din punct de vedere fizic. Am spus că pe jucătorii noi poți să-i judeci abia din ianuarie, nu pot ajuta echipa în acest moment.

Echipa a suferit din punct de vedere defensiv, în special la fundașii centrali. Nu ai voie ca, la primul gol (n.r. - în meciul cu CFR Cluj), să fie o lipsă de marcaj la fază fixă. De acolo s-a rupt jocul echipei", a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea DigiSport Special.Foto: Digi Sport

Comentarii