Post Top Ad


Fiica mea îi caută echipă. Dinamo nu stă într-un singur jucător - Iubim Dinamo

 


Rednic a vorbit despre situația lui Sorescu în conferință de presa susținută astăzi.„I-am reproșat ceva și el mi-a vorbit de problemele personale”

"A fost o discuție normală, la 2-0 pentru adversar. Am ridicat tonul și i-am reproșat ceva tactic, iar el a început să vorbească de problemele personale. 

I-am zis «Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren». De aceea l-am și scos. Asta a fost tot. Ulterior, și-a prezentat scuze față de mine și de colegi. 

După meciul cu Sepsi l-am chemat în birou și i-am zis «Deian, nu e OK cum ești. Nu îmi place cum te prezinți la antrenament și la meci. Ia 2-3 zile sau o săptămână liberă. Du-te la mare, la Istanbul, la munte... Nu e o pedeapsă. Uită de fotbal și relaxează-te». A doua zi a venit la antrenament.

 S-a antrenat cu jucătorii care nu făceau parte din lot. Să vedem duminică dacă joacă. Dinamo nu stă într-un singur jucător. Am nevoie de Sorescu, dar cel de la începutul campionatului. Când era mijlocaș. Au fost oferte, fiica mea se interesează, dar nu e OK cum joacă”," a spus Rednic la conferința de presa de astăzi, conform gsp.ro.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii