Post Top Ad


Mircea Lucescu și alte trei legende pot salva clubul de la dezastru

 
Mircea Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic și Ionuț Lupescu ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”, pentru a prelua clubul. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Playsport, Cătălin Mureșanu, și a fost confirmată de Constantin Anghelache.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la Playsport Live că un șeic ar putea fi interesat să investească la Dinamo. Playsport a aflat că acesta ar fi Hamdan Bin Zayed Al Nahyan (58 ani). Emirul are o avere estimată la 12 miliarde de dolari, deține concernul Al Ain, este președinte de onoare al clubului Al Jazeera, iar în trecut a deținut funcții importante în Emiratele Arabe Unite, cum ar fi cea de prim-ministru.

Eu am auzit o informație că ar fi existat o discuție cu Mircea Lucescu, cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic și Ionuț Lupescu, fiecare să vină cu 800 de mii de euro, dar nu știau în ce se bagă. Datoriile erau de vreo șapte milioane.

Exista posibilitatea ca acest plan să se reactiveze, cu oamenii ăștia, cu legendele astea. Dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că șeicii stau la coadă pentru Dinamo, Cătălin Mureșanu la Playsport Live.sursa foto: SportPictures

Comentarii