Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu și alte trei legende pot salva clubul de la dezastru

 




Mircea Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic și Ionuț Lupescu ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”, pentru a prelua clubul. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Playsport, Cătălin Mureșanu, și a fost confirmată de Constantin Anghelache.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la Playsport Live că un șeic ar putea fi interesat să investească la Dinamo. Playsport a aflat că acesta ar fi Hamdan Bin Zayed Al Nahyan (58 ani). Emirul are o avere estimată la 12 miliarde de dolari, deține concernul Al Ain, este președinte de onoare al clubului Al Jazeera, iar în trecut a deținut funcții importante în Emiratele Arabe Unite, cum ar fi cea de prim-ministru.

Eu am auzit o informație că ar fi existat o discuție cu Mircea Lucescu, cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic și Ionuț Lupescu, fiecare să vină cu 800 de mii de euro, dar nu știau în ce se bagă. Datoriile erau de vreo șapte milioane.

Exista posibilitatea ca acest plan să se reactiveze, cu oamenii ăștia, cu legendele astea. Dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că șeicii stau la coadă pentru Dinamo, Cătălin Mureșanu la Playsport Live.



sursa foto: SportPictures

Comentarii