Post Top Ad


Cum poate Dinamo să scape de Pablo Cortacero

 Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a explicat cum poate Dinamo să scape de Pablo Cortacero, cel care figurează ca acționar majoritar dar care nu a mai „investit” niciun cent în club.


„Acum acționari majoritari sunt spanioli. Avem o posibilitate legală (n.red. – să plece grupul Cortacero de la Dinamo) dacă găsim o persoană dispusă să finanțeze plata datoriilor societății. deocamdată am fost contactat o singură dată de un avocat, care mi-a spus că ar fi avocatul domnului Cortacero. 

L-am rugat să-mi pună întrebările pe care le vrea, dar pe cale oficială, pe mail…Nu știu ce se întâmplă. Așa văd lucrurile: dacă ești proprietarul unei companii, atunci o ajuți să rămână în viață, nu ești proprietar doar cu numele.

Am mai transmis că trebuie să vină cu bani dacă mai doresc să rămână proprietarii lui Dinamo. Lucrurile sunt complicate, nu e ușor, e foarte greu. Sper că dacă punem umărul toți în aceeași direcție vom avea și succes”  a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo Răzvan Zăvăleanu la ProSport Live.sursa foto: gsp.ro

Comentarii