Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dănuț Lupu: "Dacă îmi dă Gigi Becali 5.000 de euro și eu sunt stelist”

 
Dănuț Lupu șochează atacându-l pe Iuliu Mureșan: „Dacă îmi dă Gigi Becali 5.000 de euro și eu sunt stelist”

Dănuț Lupu crede că ar fi fost mai bine ca la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare să fi fost adus un dinamovist pur sânge.

„Eu când am spus că în locul domnului Iuliu Mureșan putea să fie oricare alt dinamovist… Dar ce face dânsul putea face oricine.


Și Augustin, și … Acei bani pe care-i încasează putea să-i ia un dinamovist, nu unul care n-are nicio treabă cu Dinamo.

Și eu dacă mă duc acum la Steaua și-mi dă Gigi Becali 5.000 de euro, și eu sunt stelist. Fiecare se uită la buzunarul lui. Să fim serioși”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.


”Pe mine nu m-a căutat nimeni. Nu sunt dinamovist adevărat. Am jucat și pe la Rapid, nu? Glumesc! Și chiar dacă mă căutau, totuși ce pot să fac eu acum concret la Dinamo? Nimic!

sursa foto: stirileprotv.ro

Comentarii