Post Top Ad


Nu ne mai permitem să aducem alții - Iubim Dinamo

 
Mircea Rednic a adus cinci jucători în noul său mandat la Dinamo, negociază pentru încă unul, dar șefii clubului îi spun să nu mai aducă alții în perioada următoare.

"Azi suntem la limita limitelor. Aștept cu nerăbdare să vină pauza competițională pentru a renunța la unii dintre jucători. Dacă se poate prin vânzare, ar fi mai bine. Azi suntem la limita absolută. Ne ocupăm de bani pentru salarii, dar banii se obțin greu. Noi și DDB-ul ne chinuim să strângem banii și nu ne mai permitem să aducem alți jucători”, a spus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.


Conform prevederilor contractuale menționate în raportul administratorului judiciar, Dinamo s-a obligat să comande un minim de 30.000 de tricouri și echipamente mixte în valoare de 300.000 de euro, în caz contrar sponsorul tehnic urma să factureze 50% din target-ul minim. Adică 150.000 de euro.


Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul judiciar al clubului Dinamo, a vorbit despre contractul cu firma italiană de echipament sportiv, care s-a înscris la masa credală cu suma de 584.736,76 de euro, datoria acumulându-se în perioada 31 august 2020 – 25 iunie 2021, mandatul lui Pablo Cortacero.


„Nu e nicio problemă cu contractul. E denunțat de noi din 28 septembrie, pentru a nu avea cheltuieli nejustificate. Era un contract păgubos pentru Dinamo.


De ce era păgubos? Pentru că era vorba de vânzarea a zeci de mii de echipamente. Era greu să le vindem chiar și în condiții normale. Dacă nu reușim să facem asta, se plătesc penalități. De aceea firma Macron e la masa credală, din cauza acestor penalități, conform gsp.rosursa foto: gsp.ro

Comentarii