Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alberto Cobrea a semnat cu echipa pregătită de Ioan Andone

[starttext]








Dinamo a perfectat în acest început de săptămână al 6-lea transfer al verii. Alberto Cobrea este noul jucător al formației pregătite de Ioan Andone și al treilea portar care ajunge în Ștefan cel Mare în această vară, după Penedo și Brănescu.

Conform informațiilor obținute de Digi Sport, Cobrea a semnat o înțelegere valabilă pe 3 sezoane cu formația patronată de Ionuț Negoiță. Goalkeeperul de 25 de ani a ajuns în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Petrolul. Dinamo nu a fost singura variantă pentru Cobrea, care a mai fost dorit de FC Botoșani și CS U Craiova.

Cătălin Grigore, fostul antrenor cu portarii de la Petrolul, care acum face parte din staff-ul lui Ioan Andone a fost cel care l-a recomandat pe jucătorul născut în Piatra-Neamţ. Goalkeeperul de 25 de ani a fost titular incontestabil în poarta Petrolului în returul sezonului încheiat, el fiind de asemenea şi căpitanul echipei.

Până la sosirea lui Cobrea, Dinamo perfectase 5 transferuri: portarii Jaime Penedo și Laurențiu Brănescu, fundașul dreapta Jose Romera, mijlocașul central Azer Busuladzic și Maxi Oliva. Foarte probabil formația lui Ioan Andone va mai efectua transferuri până la finalul perioadei de mercato, antrenorul "câinilor" anuțând la finalul pregătirilor că mai are nevoie de cel puțin un atacant.

200.000 de euro e cota lui Cobrea
24 de meciuri a jucat Cobrea la Petrolul 
31 de goluri a încasat Cobrea la Petrolul
Udinese Primavera, Udinese, CS Mioveni, Concordia Chiajna și Petrolul sunt formațiile pentru care a evoluat Cobrea


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii