Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






După un sezon în care a trăit șocurile vieții sale, Rotariu își povestește frământările

[starttext]








Finalul sezonului anterior a fost unul de coşmar pentru tânărul Dorin Rotariu.

Fotbalistul de 20 de ani a fost cel mai apropiat coechipier de Patrick Ekeng imediat după prăbuşirea acestuia pe gazon pe 6 mai, iar bănăţeanul a fost copleşit de moment. Pe 17 mai, în finala Cupei României, cu CFR Cluj, după 2-0 pentru Dinamo la pauză, s-a ajuns la penalty-urile de departajare, iar mijlocaşul a ratat ultimul, trofeul ajungând în Gruia.

Rotariu a vorbit pentru GSP despre frământările sale, dar și despre planurile de viitor:

- Dorin, cum te-ai schimbat în ultimele luni?
- Am căpătat o experienţă de joc, de viaţă, m-am maturizat poate mai repede decât alt tânăr de vârsta mea. M-au măcinat multe, să nu uităm că a murit un om lângă mine. Puţine persoane cred că au experimentat o astfel de situaţie în viaţă şi nu doresc nimănui să trăiască aşa ceva. E dureros să vezi un om, un coleg, că se stinge lângă tine! Teribil. Şi n-ai ce face, nu poţi să ajuţi, e groaznic!

- Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?
- Sunt multe cuvinte de susţinere din partea familiei şi a prietenilor apropiaţi. Cred că sunt genul de om care apreciază o vorbă spusă din suflet, transmisă la momentul potrivit, dar şi eu mă motivez foarte mult. Ştiu ce am de făcut, ştiu dacă am greşit, îmi fac autocritica şi repar acea eroare ca să n-o mai fac data viitoare. Nu las timpul să treacă aiurea, repar imediat.

- Unde te vezi peste 5 ani?
- Undeva bine!

- Ce campionat ţi s-ar potrivi?
- Portugalia, Belgia, chiar Polonia sau Grecia, etape intermediare către Germania, Anglia, Franţa. Dacă sări direct peste o etapă s-ar putea ca şansele de evoluţie să fie mai mici. Eu ştiu de ce sunt pregătit. Nivelul din străinătate e diferit de cel din Liga 1, iar timpii de adaptare sunt scurţi. Şansele să clachezi sunt foarte mari, trebuie să fii conştient când trebuie să pleci! Eu sunt conştient de nivelul meu, de nivelul din străinătate, şi vreau să rămân cu o performanţă după 4 ani la Dinamo, adică să iau un trofeu.


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii