Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo a primit o ofertă oficială din Emirate pentru golgheterul Gnohere

[starttext]




Dinamo a primit o ofertă oficială pentru un împrumut al lui Gnohere în Emiratele Arabe Unite, la Dibba Al Fujairah.

Într-o perioadă în care Andone caută intens un atacant, clubul a primit o ofertă pe numele eroului din prima etapă. Gnohere, care a făcut meciul carierei cu Astra, marcând trei goluri şi dând o pasă decisivă, este dorit de arabi. Echipa care l-a transferat în această vară şi pe Hamed Kone îi oferă 200.000 de euro lui Dinamo pentru un împrumut al francezului.

Gnohere este momit cu un salariu de 270.000 dolari/an, promiţându-i-se totodată casă, maşină şi 4 bilete de avion dus-întors pentru Paris.

"Ştiu de această ofertă, este vorba doar de împrumut", a confirmat Bogdan Mara, în direct la Fotbal Club.

Harlem Gnohere, adus în România de Rednic, şi-a exprimat pe parcursul returului stagiunii trecute dorinţa de a pleca de la Dinamo. Oferta aceasta este venită prin intermediul iordanianului Mustafa Akram, cel care l-a dus şi pe Piţurcă în Arabia Saudită.

Dinamo are termen până la finalul lunii să dea un răspuns, însă este puţin probabil ca Negoiţă să vrea să se despartă de atacant în condiţiile stipulate, mai ales că echipa nu are nicio altă variantă viabilă pentru ofensivă.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii