Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mai bine promovăm jucătorii români tineri pentru că altfel o să fie o tragedie în fotbalul românesc!

[starttext]



andone


Tehnicianul dinamovist a vorbit astăzi despre startul noului sezon, dar și despre legea Under 21 pe care cei de la FRF au decis să fie implementată din acest sezon.


"Vom vedea care este opțiunea lui Budescu, nu poți să forțezi un jucător să semneze cu cineva. Au fost mai multe discuții cu jucătorii, mulți au ales ce a fost mai bine pentru ei. Aducerea jucătorilor străini nu mai e o mare soluție pentru că nu-și mai doresc să vină în România. Și nici nu-ți mai găsești jucători foarte, foarte buni care să vină în România! 

E greu să le explici jucătorilor ce înseamnă insolvența, îi trimitem pe la avocați să îi întrebe de bani, de cum se plătește. Dacă vin îndoiți de ce întâmplă în fotbalul românesc mai bine promovăm jucătorii români. Fotbaliști cu mai mare încredere, iar copiii ăștia pot să fie viitorul. Altfel o să fie o tragedie în fotbalul românesc. Dacă facem față Stelei? Poate nu ne fac ei nouă față! Niciodată să nu mai vorbiți așa!", a spus Andone.









sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]


Comentarii