Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Arabii au venit cu o ofertă de transfer definitiv pentru golgheterul lui Dinamo

[starttext]






După ce l-a împrumutat pe Paul Anton la Getafe, Dinamo este pe punctul să se mai despartă de un jucător important. Harlem Gnohere are șanse mari să ajungă în Emiratele Arabe Unite, la Dibba Al Fujairah.

Inițial, Dibba Al Fujairah venise cu o ofertă de împrumut, pe care Dinamo a refuzat-o. "I se pare cuiva că un jucător ca Gnohere poate fi luat cu împrumut? Ce să vezi la el mai mult decât o faci la meciurile lui Dinamo? Dacă vezi că are valoare, faci o ofertă consistentă, nu?", a fost reacția recentă a lui Ionel Dănciulescu.

Arabii insistă pentru Gnohere și au transmis roș-albilor o ofertă pentru un transfer definitiv. Astfel, Dibba Al Fujairah este gata să ofere 600.000 de euro pentru Gnohere, salariul atacantului urmând să fie unul de 35.000 de euro.

În prezent, Gnohere câștigă 6.000 de euro lunar la Dinamo, însă roș-albii au în plan să-i majoreze substanțial contractul, asta dacă nu se vor decide, între timp, să se despartă de cel mai important jucător din lot.

1,25 de milioane de euro este cota lui Gnohere, conform transfermarkt.de


sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii