Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Printre astre spre primul loc

[starttext]






Au trecut ceva ani de cand nu am avut un debut de sezon asa de entuziasmant. Am batut campioana, ba nu, rectific, am umilit campioana. 


Am jucat altceva de cat in sezonul trecut, ne-am creat mai multe oportunitati de a marca si ne-am impus stilul de joc. E adevarat ca e doar un meci, dar am inceput bine si ne-am luat revansa fata de echipa care ne-a umilit in play-off-ul din sezonul trecut. Gnohere a jucat superb, fiind responsabil pentru toate cele patru goluri marcate azi de Dinamo. Ba mai mult, “Bizonul” a aratat o pofta nebuna de joc, iar sprintul din finalul primei reprize dovedeste asta. Putem spune ca avem un atacant de rasa, cum rar vezi in Liga 1, cel putin in ultimele sezoane. Ce o fi acum in mintea celor de la Petrolul care l-au lasat sa plece asa de usor. Echipa a jucat bine, in viteza, in multe momente din prima, iar aceste momente au fost cele in care apararea Astrei a fost depasita complet. Branescu, chiar daca a avut o mica ezitare in startul meciului, la o pasa a lui Nedelcearu, a jucat bine si a comunicat cu aparatorii. Fundasii au facut un meci bun si ei, cu un minus pentru Nedelcearu care a parut nesigur in cateva momente. Filip s-a vazut deseori si in fata, de la el pornind centrarea la ratarea monumentala a lui Rotariu din startul celei de-a doua reprize. Romera, la debut, a jucat foarte bine si pare, la prima vedere, peste Hanca. La mijloc, Palic si Busuladzic au fost magistrali si au oferit destule pase bune. Anton a parut ca nu se acomodeaza cu postul, dar, per total, nu a facut o partida slaba. Lazar a avut cateva incursiuni bune, arata o buna disponibilitate la efort, dar uneori se precipita si pierde prea usor mingea. Rotariu nu a fost in zi buna, ratarea imensa pare sa fie o continuare a ratarii penalty-ului din finala Cupei Romaniei. Tragem linie si suntem pe plus dupa acest meci, inaintea caruia eram destul de pesimist. M-a entuziasmat prestatia din seara asta a baietilor, dar trebuie sa avem mare grija pe viitor si sa nu ne imbatam cu apa rece dupa acest succes. Andone a stiut azi sa-si puna jucatorii cum trebuie pe teren, iar un mare aport la victorie o are si tactica lui. Nu trebuie uitat un aspect important, Astra a jucat azi fara cel mai bun om al ei, dar cred ca si cu Alibec pe teren lucrurile ar fi stat la fel. Teixeira si Boldrin au fost blocati foarte bine in prima repriza si au nu au reusit sa faca mai nimic. Morais a fost foarte nervos pe toata durata meciului, avand cateva intrari destul de dure la Rotariu si Romera, insa nesanctionate cu cartonas galben. Primul test a fost trecut cu succes, acum urmeaza sa vedem daca vom juca cu Poli sau cu Rapid sau vom avea un weekend liber, asa e cand haosul domneste peste Liga 1. In orice caz, daca nu vom juca in weekend-ul viitor, Andone ar face bine sa incerce un meci amical pentru a tine echipa in priza.


Scris de : Razvan Nicolae

[endtext]

Comentarii