Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, aproape de cel mai important transfer al verii

[starttext]







Dinamo continuă să caute jucători pentru noul sezon, iar în zilele viitoare, formația alb-roșie ar putea să realizeze un transfer important.

Echipa lui Andone ar putea să îl aducă pe Dan Nistor, din postura de jucător liber de contract.

Mijlocașul celor de la Pandurii vrea să-și depună actele pentru a deveni liber de contract, dorind o despărțire de actuala formație.

Fotbalistul de 28 de ani ar putea chiar renunța la 100.000 de euro, pe care trebuie să-i ia de la echipă, în contul unor datorii. Dacă va ajunge liber de contract, Nistor va discuta cu mai multe formații care l-au căutat în ultimul timp, printre care și Dinamo, grupare ce l-a dorit la începutul verii.

1.000.000 €
este cota lui Nistor, transfermarkt.de

Nistor a jucat 38 de meciuri în sezonul trecut și a marcat 1 gol, oferind și 6 pase de gol.

Transferuri Dinamo 
Antrenor: Ioan Andone (nou)
Veniri: Brănescu (Omonia), M. Popescu, I. Popescu, Muțiu, Dudea, Târcoveanu (împrumuturi expirate), Busuladzici (Odense), Penedo (Saprissa), Jose Antonio Romera Navarro (FK Jablonec), Maxi Oliva, Alberto Cobrea (Petrolul) 
Plecări: Râmniceanu (Viitorul), Cerniauskas, Batin, Bicfalvi, Puljici, Kortzorg (contracte expirate)


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii