Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marcel Essombe s-a transferat la Qabala, în Azerbaidjan

[starttext]










Dinamo a anunţat pe contul oficial de Facebook clubul cu care a semnat Marcel Essombe. După ce a refuzat oferta de la Astra Giurgiu, atacantul de 28 de ani a semnat cu Fc Qabala (Azerbaidjan), echipă aflată la un pas de turul 3 preliminar din Europa League.

"OFICIAL. Mulțumim, Marcel Essombe!

București, 21 iulie 2016. FC Dinamo București și FK Qabala au ajuns la un acord pentru transferul atacantului camerunez Marcel Essombe la clubul din Azerbaijan, începând cu sezonul competițional 2016-2017.

Marcel Essombe a marcat în tricoul alb-roșu, sezonul trecut, 7 goluri în 29 de partide în toate competițiile (Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii).

FC Dinamo București îi mulțumește lui Marcel Essombe pentru evoluțiile în Ștefan cel Mare și îi urează mult succes în carieră!", e mesajul postat de dinamovişti.

În urmă cu doi ani, Qabala se transformase într-o adevărată colonie de foşti fotbalişti din Liga 1. Primul care a ajuns în Azerbaidjan a fost Cristi Pulhac, plecat liber de contract de la Dinamo, pentru ca apoi Dorinel Munteanu (antrenor), Andrei Cristea şi Ropotan să meargă şi ei la formaţia care a terminat ultimul campionat pe locul trei.

În acest moment, azerii au în lot 12 stranieri, inclusiv doi brazilieni (Ricardinho şi Rafael Santos) şi un francez (Dabo).


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii