Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






DINAMO SUNTEM NOI!

[starttext]







In toti acesti ani ce au trecut de la ultimul titlu castigat, acest indemn ne-a reprezentat pe noi, cei ce sustinem Dinamo neconditionat, a reprezentat clubul, care a ajuns sa fie cunoscut in Europa doar datorita suporterilor din pacate!
Dar totusi daca la Dinamo, dupa parerea unora, nu au mai ramas decat suporterii, de ce nu incercam sa tinem macar acest stindard sus?
Ce ma face sa pun aceasta intrebare este faptul ca in ultimul timp observ ca ne apropiem foarte mult, ca asemanari, de suporterul ovin!
Incep a imi argumenta cele spuse mai sus cu un lucru ce m-a frapat in ultimul timp la suporterii de FACEBOOK in general, anume ca dupa incetarea colaborarii cu antrenorul Mircea Rednic…a urmat un sir lung de apostrofari la adresa conducerii (poate pe buna dreptate…SAU POATE NU). De ce spun asta…pai pentru ca sincer nici ultimele decizii luate de nea Mircea nu mi s-au parut a fi in avantajul clubului, a se vedea anuntul incetarii colaborarii exact inaintea unei finale de cupa, lucru nebenefic sub nicio forma pentru echipa! Aducerea de jucatori gen Leo, inlaturarea lui Marc…etc! 
Dar sa revenim …sirul lung de apostrofari a continuat pe toata perioada de pregatire! Inclusiv la adresa lui Nea Ando!
Tot in aceasta perioada s-au pus in vanzare abonamentele ptr sezonul ce statea sa inceapa…bineinteles vanzare foarte foarte foarte scazuta, acest lucru fiind motivat de suporterii de FACEBOOK, ca nu au ce cauta la stadion ca ne asteapta play-out-ul!
Uite asa a venit prima etapa cu nimeni alta decat campioana in exerrcitiu a Ligii I! Rezultatul il cunoastem toti!
Tot cei ceau urlat timp de o luna si ceva de pauza, acum si-au schimbat parerea anuntand ca o sa castigam la pas campionatul!
Eeee…uite ca a fost imprumutat Paul Anton…a se nota ca nu a avut o evolutie foarte remarcata in meciul cu Astra! NIMIC NOTABIL ma refer!
Dupa imprumut ne-am reintors pe FACEBOOK…in niciun caz pe stadion…si am reinceput cu aruncatul mizeriilor in conducere si in unele locuri chiar in jucatori! Niciunul nu a luat in seama ca poate in contractual lui Paul era poate scris ca poate pleca la prima oferta avantajoasa pentru jucator! Niciunul dintre noi nu realizeaza poate ca un salariu de 30000 in Spania….nu este acelasi lucru cu un salariu de 30000 in Romania…si anume ca in Spania, fie el si in Liga secunda, ti-l iei…in Romania…cunoastem toti situatia acestor salarii astronomice pe hartie doar! 
Sa revenim la asemanarea suporterului de FACEBOOK cu cel ovin! Inca de la ineputul acestei rivalitati istorice suporterul dinamovist a avut un intellect net superior fata de suporterul ovin! In ultimul timp suporterul dinamovist de FACEBOOK incearca sa ne arate ca nu este asa de mare diferenta si voi incheia cu un banner mai vechi al PCH
CAND NOI FACEAM COREGRAFII, VOI NU SCRIATI CU DOI DE I !
P.S. Haideti sa fim noi DINAMO! Sa le fim superiori celor din stana si nu numai!
Haideti sa mergem la meci, nu sa punem filmulete dupa victorii rasunatoare, cu galeria care pana mai ieri o injuram ca e sustinuta cu bani de Negoita!
Haideti sa fim DINAMO!


Scris de : Radu Dragota
[endtext]

Comentarii