Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Danciulescu : ,,Îi mulțumim lui Paul pentru tot ce a făcut la noi! ''

[starttext]






Ionel Dănciulescu a lămurit situația de la Dinamo după plecarea lui Paul Anton. Oficialul dinamovist a explicat cine îl va înlocui, a vorbit despre oferta lui Gnohere și a discutat și despre partida cu ACS Poli de sâmbătă.

"Îi mulțumim lui Paul pentru tot ce a făcut la noi. A fost dorința lui să ajungă într-un campionat puternic, într-o țară puternică din punct de vedere fotbalistic.

Clubul a dovedit bunăvoință față de jucător, fiindcă și el a arătat atașament față de club. Mi-aș dori cât mai mulți fotbaliști care să aibă caracterul și calitatea lui Paul Anton.

A fost un model pentru ceilalți. Am fost de acord să-i dăm drumul, chiar dacă rețeta financiară nu a fost una prea mare pentru Dinamo. Dar să nu uităm în ce termeni a venit Anton la Dinamo. La acest transfer a contat mult dorința lui", a spus Dănciulescu pentru GSP.ro.

...despre înlocuitor: "Vom suplini de urgență plecarea lui Anton cu un fotbalist la fel de valoros. Nu vă pot zice numele lui, dar are legătură cu trecutul lui Anton (n.r. Dan Nistor de la Pandurii, acolo de unde a venit și Anton)"

...despre Gnohere: "Nu va pleca nicăieri, în primul rând e jignitor pentru el să meargă la o echipă care îl vrea împrumut sau în teste. Dinamo are nevoie de Gnohere, iar jucătorul chiar vrea să continue aici. Chiar sperăm să prelungim contractul în zilele următoare. Oferta pentru Gnohere nu este de nivelul și potențialul unuia dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. E clar că nu pleacă. Nici nu luăm în calcul acest transfer. Ba mai mult, mai vrem un jucător valoros pentru a întări zona ofensivă"

...despre meciul cu Timișoara: "E bine că jucăm mâine un meci de campionat, cu toate că venim după zile de incertitudine. Sperăm să nu se mai schimbe ceva până mâine. Oricum văd că am ajuns să fim controlați de hazard. Nu știu dacă se mai poate întâmpla ceva, dar noi suntem pregătiți. Indiferent că am fi jucat sau Rapid sau cu Timișoara, trebuia să învingem"


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii