Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bombă în handbal: Dinamo îşi face echipă şi la fete şi va juca în Divizia A.

[starttext]









Un brand puternic din sportul românesc se pregăteşte să intre pe scena handbalului feminin. Este vorba de Dinamo, club care s-a înscris în această săptămână pentru viitorul sezon al Diviziei A. În acest moment, pentru anul competiţional 2016-2017 al Diviziei A s-au înscris 18 cluburi, iar bătălia în Seria Bucureştiului va fi mai mult decât interesantă cu Rapid, Dinamo, chiar şi ASC Şc 181 la start. 


Deocamdată, oficialii clubului Dinamo nu au oferit foarte multe detalii despre acest nou proiect în handbalul feminin. ”Am depus o cerere de înscriere la Federaţia Română de Handbal. Luni este programată o şedinţă pentru constituirea acestei echipe, atunci vom avea şi mai multe detalii”, ne-a relatat Ovidiu Semen, directorul sportiv al formaţiei masculine. 


Antrenor principal a fost desemnată Nicoleta Alexandrescu, team-managerul primei reprezentative şi selecţionerul naţionalei universitare, medaliată cu argint la ultima ediţie. ”Este onorat că mi s-a făcut această propunere, dar şi pentru un club de talia lui Dinamo să aibă şi o echipă de handbal feminin. Băieţii vor juca din toamnă în Liga Campionilor, este extraordinar că vom fi şi noi acolo. Dinamo este un club care lucrează foarte profesionist, se vede acest lucru din faptul că are rezultate cu toate secţiile”, ne-a declarat fosta extremă dreapta a naţionalei. ”Gusi” Alexandrescu a mai precizat că este greu în acest moment să vorbească despre un obiectiv: ”În primul rând trebuie să ne adunăm şi vedem. Primul obiectiv este să alcătuim un lot, mai ales că timpul este cam târziu”.




Ştiinţa Bucureşti nu a reuşit promovarea, întrucât nu a avut la dispoziţie un lot care să-i permită acest lucru. A existat şi o discuţie de fuziune cu HM Buzău, dar între timp jucătoarele de la HCM Baia Mare au semnat cu alte echipe astfel că proiectul a fost abandonat. În cele din urmă, Dinamo a decis să se înscrie pe cont propriu în Divizia A şi să înceapă o construcţie de la zero.  


sursa : www.prosport.ro

[endtext]

Comentarii