Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone prefațează derby-ul cu Astra

[starttext]







Dinamo va începe în forță noua ediție de campionat - va juca pe terenul campioanei Astra. ”Alb-rosiii” nu i-au mai învins pe astrali în Liga 1 de mai bine de 2 ani, iar în ultimele 2 dueluri directe au încasat 8 goluri.

”Astra e o echipă bună și nu a câștigat întâmplător campionatul. L-a câștigat cu niște jucători foarte buni, pe care în mare parte i-a și păstrat. Se și pregătesc de Champions League. Noi le dorim succes acolo, nu cu noi”, a spus ”Fălcosul”, într-o intervenție telefonică, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Șumudică speră ca echipa sa să dea din nou recital, iar în atac ar putea miza pe Marcel Essombe, cel care sezonul trecut marca de 6 ori în tricoul lui Dinamo.

”La Essombe, văd că după 30 de zile a ales ceva pentru că a fost foarte afectat de moartea lui Ekeng și nu și-a mai dorit să continue la Dinamo.

Dinamo nu trebuie să se roage de niciun jucător. Dacă cineva vrea să joace la Dinamo, să joace. Probabil că aștepta ca cineva să-l roage să rămână pe aici”, a adăugat Andone.

În replică, Andone ar vrea să-i sufle Astrei pe Budescu. ”Pe Budescu îl știe toată lumea și nu cred că există echipă din România care să nu și-l dorească. Așteptăm răspunsul lui, a zis că vrea să-și rezolve problema în China și după aia o să ia o decizie”, a încheiat tehnicianul.

Andone mai așteaptă un atacant străin care a evoluat la Euro.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii